Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy anyóskérdéseknél vannak felhasználók, akik privátban igencsak ocsmány módon osztogatják a kérdések kiíróját és a válaszadókat?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 14:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
65%
Kirona engem is megtalált! Minden kis K...nak lehordott tobbszor is. Volt egy véleményem az anyosomrol és neki nem tetszett. Pedig csak az igazat írtam. Igen is vannak kibírhatatlan anyosok.
2012. márc. 28. 15:39
 32/33 anonim ***** válasza:
75%

Az a gond, hogy nemcsak az anyoskerdeseknel jönnek ilyen ocsmanysagokkal, hanem az exes temakban is, ahol mondjuk a masodik feleseg ker vmiben tanacsot. :)

Primitiv földlakok, hogy Maksat idezzem. :D

2012. márc. 28. 15:40
 33/33 A kérdező kommentje:

Hát valóban azok. Csodálom, hogy kirona nem zalkatott újabb megkereséssel :) engem nem. :)

Táncsak nem kitiltották?!

2012. márc. 29. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!