23 éves az fiatal még? Olyan öregnek érzem magam sokszor.
23 évesen bombanő voltam, csak én mégnem tudtam
23 évesen a legszebb korom volt
jó munkahely, stb
viszont a kapcsolatodra nem írt senki semmit.
nem lehet még "nem túlfeltöltő" azt majd 60 ávesen !!!!
menekülj, aztán szikrázz azzal, aki megérdemel, akivel egy húron pendülsz !!!
(43)
Attol fugg mihez.
Elkezdeni a ritmikus sportgimnasztikat: öreg
Csaladalapitas, tanulas, karrier: pont jo
Unoka: fiatal
Most vagyok 23 éves. 16 éves korom óta élek teljesen egyedül, szülők nélkül. Én ebben fáradtam el, hiszen nehéz dolog rendes munka nélkül fenntartani magad. Meg persze a sulit is kellene csinálni, meg a háztartást, és nincs ennyi energiád egyszerre.
Öregebbnek érzem magam a koromnál, hiszen engem nem az motivál, mint a mai fiatalságot általában. Nem motivál a buli, az alkohol stb. Inkább motivál a családalapítás, meg az, hogy a frissen megszerzett lakást, amibe rengeteg segítséget kértem és kaptam is, felújítsam, bebútorozzam, és egyben tartsam a két hónapja tartó házasságomat. Apróságok minden nap, ez tart életben és menetben, hiszen még előttem az élet. Hogy éppen van egy unalmas, fáradós időszakom, tudom, hogy majd kiköltözik a mostani lakó a lakásból, vagy történni fog valami más, ami felpezsdít és visszahozza perpillanat béka segge alatt levő kedvemet.
Fel a fejjel, semmiről nem késtél le. Előtted (is) ott az élet! Találj magadnak addig valami hobbit, ami lefoglal.
Én most vagyok ennyi. Tanulok, de a gyakorlatomra nem tudok eljárni, mert annyi pénzem sincs, alkalmi munkáimból meg minden fillérem a kutyáimra megy el (hogy legyen mit enniük).
Nem találok munkát. Szüleimmel élek, és a számlákba nem tudok beleadni.
Unokatestvérem ruháit hordom, amik csak övvel maradnak rajtam; amiben nem hajléktalannak nézek ki, azokat a ruháim egy falusi turkálóból szereztem, ami már bezárt, a többi használtruha-bolt ugyancsak túl drága lenne nekem...
Amikor ezekkel szembesülök, halálosan fáradtnak érzem magam, mint akinek nincs sok hátra.
De hülye lennék hagyni, hogy elhatalmosodjon rajtam! Azt csinálom, ami lendületet és boldogságot (így reményt) ad. Nyelvet tanulok, net révén csaknem ingyen van. Fűzfákat ültetek, mert ingyen szerzem a vesszőket. Saját veteményest gondozok, kaptam magokat a páromtól, így valamit tudok is termelni magunknak. Edzem magam, gimnasztikázok, kerékpározok a határban, a kutyákkal, vagy, mint ebben a szélben, csak gyalogszerrel fedezem fel a határaim és a természetet, akár az éjszakában.
Nem áll szándékomban feladni az örömeim azért, mert csóró vagyok, és az élet céltalanságot akar belémsulykolni.
Hogy a ruháim ellenére ne érezzem magam értéktelen nőnek, hastáncolni tanulok. A napokban legyőztem egy fóbiám is - kellett a rúdtánchoz. :) Amit szintén itthon, magamtól építek fel. Persze így, oktató és cucc híján nem lesz soha profi, de élvezem ezeket, és egyszer majd másként lesz. Nem lehetek örökké munkanélküli. :)
Engem a kutyáim és a párom éltetnek, támogatnak. Talán azért nehezebb neked, mert a párod támogatás helyett tovább szipolyoz. Gondold meg, mire pazarlod az energiád, önmagad meismerésére és megvalósítására, vagy erőtlen kapaszkodókba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!