Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 23 éves az fiatal még? Olyan...

23 éves az fiatal még? Olyan öregnek érzem magam sokszor.

Figyelt kérdés
fáradtnak és öregnek érzem magam sokszor lelkileg. benne vagyok egy nem túl feltöltő kapcsolatban valamint nem tudom merre haladjon az életem. Neked milyen volt mikor ennyi voltál? L
2012. márc. 28. 13:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
25 éves vagyok! Hivatali alkalmazott vagyok. A mult héten nálam 3 évvel fiatalabb lány csokolomot koszont nekem. Ledobbntem, hogy már ilyen oregnek nézek ki?!
2012. márc. 28. 14:34
 12/24 anonim ***** válasza:

24 vagyok, túl egy hatalmas szerelmen, ami 4 évig tartott. Úgy érzem velem már újdonság nem történhet :) De azért mosolygok magamon, mert persze tudom, hogy nem igaz. De ebben a szakításban sokat öregedtem, erősödtem, és sajnos sok minden meg is halt bennem.

Viszont neked azt javaslom, hogy te is lépj ki a nem túl feltöltő kapcsolatodból. Ez nem az az időszak az életedben, amikor ebbe bele kellene törődnöd.

2012. márc. 28. 14:39
 13/24 anonim ***** válasza:

Szerintem fiatal vagy, inkább ez a nem túl felelmelő kapcsolat amiben vagy tesz fáradtá.

Én még 23 évesen gyerek voltam, meg szerintem kicsit most is az vagyok :) 30 éves elmúltam és most várom a 3. gyerekünket. A múltkor vérvételen mondta nekem a nő, hogy ilyen fiatalon már a 3.

Kb 17-20-nak néznek :):)

2012. márc. 28. 15:33
 14/24 anonim válasza:

Érdekes a felvetett kérdés. Néha én magam is így érzek, mintha sok-sok év nehezedne már a vállamra, mintha legalább 20 évvel több lennék, mint amennyi vagyok. Közben mindenki azt mondja, hogy olyan fiatal vagyok még, előttem az élet...

26/L

2012. márc. 28. 15:35
 15/24 anonim ***** válasza:
v*zeg 25 leszek és konkrétan még nem értem el semmit az életben...nemsokára diplomázok és elhúzok jó messzire,csak ez tartja bennem a lelket.Lelkileg amúgy iszonyatosan elfáradtam már mindenbe.Nincs párkapcsolatom sem...12 éves korom óta érzek így kb.
2012. márc. 28. 16:33
 16/24 anonim ***** válasza:
én ismerek igazán fiatalos 60 sőt 70éves embert is, szerintem az a baj amiket leírtál, ha vannak céljaid és szereted amit csinálsz az sokat segít.
2012. márc. 28. 16:43
 17/24 anonim ***** válasza:

Szintén 23 vagyok, idén már 24 leszek. Eddig fél évet dolgoztam életemben és 3 hónapja itthon vagyok munkanélküliként...hát időnként öregnek, depisnek és haszontalannak érzem magam.

2-3 havonta találkozom 1-1 baráttal, a többi időt itthon a párommal vagy egyedül töltöm (mikor a Párom 24 órázik).

Felnőttnek érzem magam, de mégsem vagyok az, mert nem értem el sok mindent...

Néha hiányzik egy-egy bulis nap, vagy egy fagyizós séta egy baráttal.

Hát ez van...az ember csak egyszer egyetemista és az sajna el is múlik...

23N

2012. márc. 28. 18:05
 18/24 anonim ***** válasza:
Én 17 évesen éreztem magam öregnek. És akkor?
2012. márc. 28. 19:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Mit szóljak én? 30 vagyok és nagyon fáradt és öreg vagyok. Mint egy 85 éves nyugdíjas.
2012. márc. 29. 10:09
 20/24 anonim ***** válasza:

én 23 évesen már úgy mentem diszkóba, hogy le kellett tagadnom a koromat, mert kiröhögtek.

23 évesen azt mondta a barátom, hogy el akar venni feleségül, aztán megcsalt.

23 évesen azt láttam, hogy nem kellek senkinek, hiába vagyok bomba nő.

23 évesen kimentem külföldre és elkezdtem drogozni.

2012. márc. 31. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!