Mitől működik és mitől nem működik egy kapcsolat? Mi az amit rosszul csinálunk?
Nem illetek össze, szerintem.
Ha valakivel összeillessz, azzal nem marjátok egymást.
Az állandó cirkuszolást nagyon meg lehet unni, nem csodálom, hogy szétmentetek.
Van ilyen, tetszik az illető, vonzódsz is hozzá, de nem passzoltok.
Én az állandó összekapást nem nevezném idillinek.
Egy ilyen vitázós kapcsolat sose jó, lehet, hogy a párod is belefáradt már.
Nagyon szerelmesek voltunk, közös jövőt terveztünk, házasság, gyerekek, s közben észre sem vettük, hogy én nem vagyok igazán önmagam. Boldog voltam úgy is. Aztán jött egy új élethelyzet, előjöttek olyan dolgok is, amik rám régebben jellemzőek voltak, teljesen önmagam lettem, ő ezt nem igazán tudta kezelni, nem tudta, hogyan is kéne hozzám viszonyulnia. Nem tetszettek neki a dolgaim. Egyszerűen csak kiderült, hogy mégsem vagyunk annyira összeillő pár, mint mi azt az elején gondoltuk. Harmonikus volt a kapcsolatunk, kompromisszumokat kötöttünk, mint ahogy az egy párkapcsolatban elő szokott fordulni, és aztán már olyan sok lett a kompromisszum, hogy ha tükörbe néztünk, akkor nem magunkat láttuk, hanem valami idegen embert. Fájdalmas volt, hiszen együtt képzeltük el a jövőnket, de végül szakítottunk.
Mint írtam, sajnos a szerelem nem minden. Nekem így kellett megtanulnom.
egyik korábbi válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!