Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Munka után kocsma. Belefér...

Munka után kocsma. Belefér egy házasságba? Minden nap, nem csak heti 1-2 alkalommal.

Figyelt kérdés

Mit szólnak azok a feleségek, akiknek a férje munka után előbb megy a kocsmába, mint haza? Hogy lehet elviselni, hogy a férje 4-5 sör után megy haza, vagy esetleg full részegen?

Oké, hogy jár neki a pihenés meg a szórakozás, na de minden nap? Pláne ha ez havi szinten sok tízezer ft-ba kerül.

Egy sör átlagosan 250-300 ft. Napi 5 sör mondjuk 1500. Havonta ez azért 25-30 ezer ft.

2012. márc. 27. 15:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
39%

abban az esetben, ha:

1: a családi kasszát nem terheli

2: nem totál részeg

3. és a másik fél is néha elmegy

Nekem ezek lennének a feltételei. Mert valóban, mindenkinek kell a pihenés, így van, de abban nem értek egyet az egyik válaszolóval, hogy csak az a kikapcsolódás, ha együtt mennek. Ez is, de néha szükség van a barátokkal sörözésre addig, amíg nem viszik túlzásba. pedig az én anyám is alkoholista volt.

2012. márc. 27. 16:38
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem férne bele.Ez már szerintem alkoholizmus!
2012. márc. 27. 16:55
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Legalább is egyenes út az alkoholizmus felé.Hosszú távon nem megy.Ha családot alapított akkor munka után irány haza.Annak a 25-30ezernek meg lenne a helye családon belül.Biztos össze szedném a cuccait és költözzön a kocsmába ha ott olyan jó,jobb mint otthon
2012. márc. 27. 17:00
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem nem férne bele. Nem csak a napi sörözés, de az sem, hogy minden nap kimaradjon a párom.

Igaz nem is igényli, sokszor én kell mondjam neki, hogy menjen...

2012. márc. 27. 18:29
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne a pénzzel foglalkozz.Hanem inkább azzal,hogy milyen ember az,aki csak sör mellett tud kikapcsolódni és ez fontosabb neki,mint a családja?:O
2012. márc. 27. 18:30
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Az enyémbe nem férne bele.

Haverozás heti 1-1 oké.Néhanapján ha nem sikerül mértéket tartani,elnézem.Nyáron pár sör a nagy melegben,még én is meg iszom,hűsit.

De azt amit leirtál.

Közönöm,de volt szerencsém alkoholista szülőhöz,nekem nincs szükségem erre.

Szerencsére párom ennek az ellentettje,meló után egyből haza jön,és együtt megyünk ide-oda, (ebbe sokszor van hogy csak beülünk valahova koktélt meginni,kasszába belefér),vagy haverokkal.De hogy meló után,és hogy részegen haza,na olyan nincs.

És nem mert tiltom,hanem mert felelősségteljes felnőtt férfi,aki alkohol nélkül is jól érzi magát.

2012. márc. 27. 21:14
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem,egyetem,főiskola mellett belefért,nekem legalábbis,aztán meg felnőttünk...Akkor csak a buli volt,szórakozás.Aztán végeztünk a suliban és ennek is vége lett,nem is hiányzik,családot alapítottunk,és az idejét sem tudom,h bármelyikünk is mikor volt utoljára kocsmában..
2012. márc. 27. 21:28
 18/23 anonim ***** válasza:
33%
16:38-as vagyok. látom nem tetszett a válaszom. én nem azt mondtam, hogy hulla részegre kell inni magát mindig, de szerintem ha az van megtiltva, hogy elmenjen kikapcsolódni, az baj. nyilván van egy határ, de szerintem ha betart bizonyos szabályokat, akkor nincs vele gond. Én is nő vagyok, az én párom is eljár néha, ha úgy jön haza, vagy sokszor megy, én is szólok, és össze is veszünk, de ez nem azt jelenti, hogy sosem mehet.
2012. márc. 27. 22:31
 19/23 A kérdező kommentje:
Azért van különbség, hogy heti 1-2 alkalommal, vagy heti 7x megy el az ember inni.
2012. márc. 28. 07:29
 20/23 anonim ***** válasza:
71%

tegnap 22:31

Én lepontoztam a 11-es válaszodat, mert ott rögtön az én példámat kezdted el támadni, hogy nem kikapcsolódás ha együtt mennek

Én egy szóval sem írtam, azt, hogy mindig minden hová kísérjék egymást. Én és a párom is nagyon ritkán elmegyünk egymás nélkül.

Viszont a kérdező azt írta, hogy a férj minden nap megy a kocsmába, mert neki jár a pihenés.

Erre írtam azt, hogy a feleségnek is jár és menjenek együtt el vacsorázni vagy mozizni.

Azok a párok akik nem tudnak közösen kimozdulni otthonról, mert nekik az már nem is kikapcsolódás azok ne vállaljanak gyereket se, mert egy család nem arról szól, hogy külön utakon járunk.

Garantálom, hogy a kérdező akiről írt, ott a nő már egy éve nem volt fodrásznál, kozmetikust is csak messziről látott, valószínű az 5 éves nadrágjában jár még mindig, mert a férjecske a pénzt elissza és az asszonynak már nem jut semmi.

2012. márc. 28. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!