Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha ennyire bunkó...

Mit tegyek ha ennyire bunkó osztálytársaim vannak?

Figyelt kérdés

Most jöttem új suliba, nagyon reménykedtem, hogy jobb lesz mint a régi, mert ott már nem bírtam! Ott az osztállyal nem volt baj, de a tanárokkal elég sok, itt jók a tanárok, de az osztály...! Lányok még azok kedvesek is, velük nem volt semmi, de a fiúk..! Hátam mögött kibeszélnek, hogy csúnya vagyok (de akit tényleg csúnyának tartanak annak megmondják a szemébe) és csak akkor csúnyáznak a hátam mögött ha a haverokkal vannak, de egyedül meg tök kedvesek velem! Órán radírdarabokkal meg szalvétával dobálnak, (van amikor mást is, de engem minden órán) mutogatnak és röhögnek rajtam, de mondom csak ha másokkal vannak! Az egyik fiúval aki a suliba a legrosszabb találkoztam múltkor, megkérdezte, hogy hogy tetszik az új suli és így, hogy egyedül volt tök normális volt! De azért azt hozzátenném, hogy szerintem annyira nem vagyok csúnya (nem nagyképüségből) a lányok mindig azt mondják, hogy szép vagyok és sok fiúnak tetszek, a suliba a 8.os lányok is jöttek oda barátkozni (akik csak a külsőt nézik) csúnyához nem mennének oda, de az osztályom meg ilyen..! Szüleimnek, osztályfőnöknek nem akarok szólni erről..légyszi segítsetek! Hogy állítsam le őket? Lányok kedvesek voltak velem, de ebbe nem segítenek..annyit mondtak, hogy ha csúnyáznak ne vegyem a szívemre mert mindenkivel ilyenek, de nekem akkor is rosszul esik! Előre is köszönöm

13/L

2012. márc. 27. 14:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt is nézd, hogy egy 7 éve együtt lévő osztályközösségbe kerültél, az egy összeszokott csapat ismerik egymást és bírják a savazást. Nálunk is volt olyan, akit folyton piszkáltak, de az meg is érdemelte, nem azért mert unszimpatikus volt, hanem mert kicsit többre tartotta magát, mint ami volt.

Szerintem csak tesztelnek, idővel nyugiba lesznek, ha látják nem lehet téged piszkálni. Hidd el még szerencsés vagy, hogy a fiúk piszkálnak, mert a csajok sokkal keményebbek tudnak lenni. Ezekkel a kis éretlen tökikkel meg ne törődj, majd megunják.

2012. márc. 27. 15:59
 12/18 A kérdező kommentje:

Van egy lány akivel utáljuk egymást, szerencsére nem osztálytárs, de most meg akar veretni a fiú osztálytársaimmal..már nem tudom mit csináljak:|

És köszönöm mindenkinek!

2012. márc. 27. 16:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nagyszájú p*csákkal nem kell törődni. Csak üres fenyegetőzés. Aztán gondolom az osztálytársaid sem szeretnének balhét.
2012. márc. 27. 17:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm:) Megpróbálok beszélni a fiúkkal NORMÁLISAN! Meg amúgy is a 8.osok megvédenek:)
2012. márc. 27. 17:12
 15/18 A kérdező kommentje:
De az a csaj nem csak fenyegetőzik, ő meg is csinálja! Múltkor volt egy verekedés a suliba, behívta a barátit és még a rendőrség is kint volt..
2012. márc. 27. 17:19
 16/18 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, tavaly egy fiú az osztályból folyton szekált, hogy milyen ruhákba járok, meg ilyesmi, eléggé zavart, de aztán nem foglalkoztam vele ês békén hagyott... Szerintem neked is ezt kéne tenned, ne halld meg őket, ne szólj hozzájuk!
2014. nov. 24. 08:58
 17/18 anonim válasza:

Kedves kérdező! :)

Sajnos sok ilyen van.De az a baj ,hogy a külsőt ítélik.Jó igaz ,hogy jobb azzal aki kívülről belülről csodaszép.De aki csak kívülről az valoban az összhangban 10/5 max. Aki csak belülről az lehet 10/10 is.De a lényeg ,hogy ne érdekeljenek.Barátkozz azzal aki kedves! Amúgy ha gondolod küldj privibe képet. :)

2015. nov. 5. 09:22
 18/18 anonim válasza:

Utolsó vagyok.

Ha dobálnak mondd ezt:Dögöljetek/dögölj meg! Melyik barom arcú mert megdobni?

Légy harcias az is segíthet húzz be a főkolomposnak.

2015. nov. 5. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!