Hogy lehet ekkora bunkó?
Figyelt kérdés
anyu állandóan bagózik a nevelőapámmal együtt.De mint a láncdohányosok.mindketten napi 2 dobozzal és még az ablakot se nyithatom ki mert a nevelőapám hisztizik hogy hideg van.Már ott tartok hogy naponta mosok hajat és levettem a kabátom a fogasról mert egyszerűen mindenem beissza a bagószagot nekem meg büdösen kell suliba mennem úgy hogy tudom hogy az vagyok.Elegem van már!!!!!! mit tegyek?2012. márc. 7. 19:30
1/5 anonim válasza:
semmit se ha még az ablakot se nyithatod ki:/ amúgy vidd be a kabátodat a szobába meg legyen a szobádba mindened. ott biztos nem gyújtanak rá..
2/5 anonim válasza:
Ez nagyon szomorú és nagyon sajnállak. A szüleid konkrétan tönkre teszik az életedet. Egyrészt passzív dohányossá tesznek, azaz szívd akkor is ha nem akarod. Másrészt pedig neked nyilván nagyon égő, hogy folyton büdös a ruhád, a hajad. Hány éves vagy?
3/5 A kérdező kommentje:
16 vagyok.Most is cigizik.akárhova akarok menni a lakásba a konyhán keresztül kell mennem ahol cigizik
2012. márc. 7. 19:58
4/5 anonim válasza:
Az én szüleim is ilyenek, az anyám néha direkt rám fújja a cigifüstöt.. ahelyett hogy inkább örülne hogy 19 éves fiú létemre még egy szál cigit sem szívtam el.. De úgy látszik ez őket nem érdekli..
5/5 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mondd el nekik amit itt kedvesen ,hogy ezért mész el büdösen meg ,hogy vegyenek fel kabátot oszt menjenek az erkélyre vagy nyissanak ugy ablakot oszt az ablakban bagózzon vagy vegyenek elektro cigit az olcsóbb mint amugy a sima sok ev mulva romlik el ha vigyaznak ra ,meg csak keves aram kell hozza mrg az meg illatos is ha olyat vesznek ,nem karos a fognak csak az egeszsegre de ott is kevesbe mint a sima cigi meg menj a szobadba es vigyel be mindent ami kell keruld oket ha epp szivjak ,meg mondd el nekik ,hogy az olcso nem minoseges cigi allat urulekbol keszul meg bizonyitsd be ezt nekik ,apam is igy szokott le ,hogy mondtam neki. :D am ne ertsd felre az nem nagy baj ha nem vesz el sok idot ha naponta hajat mosol vagy 2 naponta vagy menj el baratodhoz,baratnodhoz tanulni ,tanulas utan setalni. Sok sikert! Bocsi ha keson irtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!