Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora bunkó vagy tényleg akar valamit?
Az a helyzet, hogy van egy srác akivel kb 1,5 hónapja rendszeresen szoktunk beszélgetni (semmi több).
Mivel neki van barátnője 2 éve. Viszont mindig mikor találkozunk nagyon bepróbálkozik. Puszilgat, ölelget, simogat. Már meg is akart csókolni.(de nem hagytam, de ez sem zavarta, azóta is próbálkozik)
Azt mondja szereti a barátnőjét, de akkor mért csinálja ezt közben?
Mennyi az esély arra, hogy komoly dolgot akarjon tőlem?
Vagy csak a szexre vágyik?
Szerintetek?
Igen, csak meg akar dugni.
Ráadásul pofátlanul csalná a barátnőjét.
A te döntésed, hogy lefekszel-e egy ilyen emberrel. Az ilyenből azt is kinézem, hogy utána fűnek-fának dicsekedne, hogy kiket húzott meg eddig, többek között téged is. Közben barátnője van. Ez azt hiszem mindent elmond.
Köszönöm a válaszokat :)
Azthiszem igazatok van, nem fogok neki hinni. Hagyom a fenébe.
De én nem értem, mikor találkozunk puszilgat és olyan közel jön, hogy szinte már egymáshoz ér a testünk. És ha két napig nem találkozunk, akkor a következő alkalommal mondja, hogy milyen rég látott és tényleg szomorúnak tűnik. Én úgy látom, hogy féltékeny is, mert látott egy fiúval összebújni, és folyton szóba hozza őt.
Most akkor mi ez?
te szereted őt?
ha igen mondd meg neki hogy válasszon közted és a csaja között, mert lehet hogy téged is szeret valamennyire, ha nem, akkor hagyd a fenébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!