Van még férfi aki nősülne? És ha igen, miért?
Az érdekel,egy férfi,miért házasodik!Azt tudjuk,hogy a nők,miért.Vagy legalább is sejtjük...
Én még 30 előtt szeretnék férjhez menni,de fogalmam sincs,mit gondolnak a férfiak a házasságról.Hogy egyáltalán meg lehet-e bennük bízni.Hogy,ha elvesz,honnan tudom,hogy engem akar "örökre"?!
Tudom,sokan azt mondják"minek a papír",de én valahogy többnek látom azt egy papírnál.Én nem azért akarok férjhez menni,mert az dokumentálva lesz,és a nevem is megváltozik....
Lehet,csak álmodozom,de arra az igazi,összetartozó,egy test,egy lélek kapcsolatra vágyom!Van még férfi aki komolyan gondolja a házasságot?
Ez egy felesleges agyalás.
Igen, van férfi aki nősülne, mert minden évben vannak esküvők, és feltehetőleg nem tart egyik vőlegénynek sem pisztolyt a menyasszony a fejéhez, hogy vigye oltárhoz.
Mi is megyünk egy esküvőre, ahol a leendő férj nagyon lelkesen szervez a menyasszonnyal és nagyon összeillő pár :)
Ferfiknal ilyen soha nem volt, inkabb csak a hagyomanyok miatt.
Nekem legalabbis nincs olyan ferfi ismerosom, aki arrol almodozna, h egyszer oltar ele vezetik.
Az én családi példám a házasság mellett teszi le a voksát! Anyuméknak 34. éve működik, szal előttem a jó példa. Én is azt a lányt keresem, aki házasság párti! :)
29/F
A legteljesebb mértékben elzárkózom a házasság és a családalapítás elől. Miért? Mert fontos a szabadságom. Egyébként kapcsolatban élek.
27F
Én csak olyat ismerek, aki a barátnője/család elvárása miatt belement.
Amúgy Neked miért olyan fontos?
Nem tudom, hogy meg fogok-e házasodni valamikor. Barátnőknél megtapasztaltam már milyenek, amikor 180 fokos fordulatot vesznek. Szóval elég bizalmatlan vagyok a nők terén. Sosem tudom, mi jár a fejükben.
22/F
Olvastam már máshol is,hogy a nők házasság után megváltoznak.De miért?Én nem érezném,hogy megváltoznék,nem értem,miben változnék...na mindegy
Talán annyira nem fontos,csak azt hiszem az nyújtana igazán nagy biztonságot.De lehet,hogy tévedek(ha figyelembe vesszük a sok válást).
Van egy 8 éves fiam,nem szeretnék örökre egyedül maradni vele.És ha kereten belülre kerülnénk,talán még egyet szülnék is.Persze csak,ha megtalálom azt aki elvesz....magamért,aki vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!