Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még férfi aki nősülne? És...

Van még férfi aki nősülne? És ha igen, miért?

Figyelt kérdés

Az érdekel,egy férfi,miért házasodik!Azt tudjuk,hogy a nők,miért.Vagy legalább is sejtjük...

Én még 30 előtt szeretnék férjhez menni,de fogalmam sincs,mit gondolnak a férfiak a házasságról.Hogy egyáltalán meg lehet-e bennük bízni.Hogy,ha elvesz,honnan tudom,hogy engem akar "örökre"?!

Tudom,sokan azt mondják"minek a papír",de én valahogy többnek látom azt egy papírnál.Én nem azért akarok férjhez menni,mert az dokumentálva lesz,és a nevem is megváltozik....

Lehet,csak álmodozom,de arra az igazi,összetartozó,egy test,egy lélek kapcsolatra vágyom!Van még férfi aki komolyan gondolja a házasságot?

2012. márc. 27. 13:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

Ez egy felesleges agyalás.

Igen, van férfi aki nősülne, mert minden évben vannak esküvők, és feltehetőleg nem tart egyik vőlegénynek sem pisztolyt a menyasszony a fejéhez, hogy vigye oltárhoz.

Mi is megyünk egy esküvőre, ahol a leendő férj nagyon lelkesen szervez a menyasszonnyal és nagyon összeillő pár :)

2012. márc. 27. 14:03
 2/19 anonim ***** válasza:
37%

Ferfiknal ilyen soha nem volt, inkabb csak a hagyomanyok miatt.

Nekem legalabbis nincs olyan ferfi ismerosom, aki arrol almodozna, h egyszer oltar ele vezetik.

2012. márc. 27. 14:06
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Az én családi példám a házasság mellett teszi le a voksát! Anyuméknak 34. éve működik, szal előttem a jó példa. Én is azt a lányt keresem, aki házasság párti! :)

29/F

2012. márc. 27. 14:06
 4/19 anonim ***** válasza:
31%

A legteljesebb mértékben elzárkózom a házasság és a családalapítás elől. Miért? Mert fontos a szabadságom. Egyébként kapcsolatban élek.

27F

2012. márc. 27. 14:09
 5/19 anonim ***** válasza:
84%

Én csak olyat ismerek, aki a barátnője/család elvárása miatt belement.

Amúgy Neked miért olyan fontos?

2012. márc. 27. 14:25
 6/19 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom, hogy meg fogok-e házasodni valamikor. Barátnőknél megtapasztaltam már milyenek, amikor 180 fokos fordulatot vesznek. Szóval elég bizalmatlan vagyok a nők terén. Sosem tudom, mi jár a fejükben.

22/F

2012. márc. 27. 14:25
 7/19 A kérdező kommentje:

Olvastam már máshol is,hogy a nők házasság után megváltoznak.De miért?Én nem érezném,hogy megváltoznék,nem értem,miben változnék...na mindegy

Talán annyira nem fontos,csak azt hiszem az nyújtana igazán nagy biztonságot.De lehet,hogy tévedek(ha figyelembe vesszük a sok válást).

Van egy 8 éves fiam,nem szeretnék örökre egyedül maradni vele.És ha kereten belülre kerülnénk,talán még egyet szülnék is.Persze csak,ha megtalálom azt aki elvesz....magamért,aki vagyok :)

2012. márc. 27. 14:31
 8/19 anonim ***** válasza:
Az én vőlegényem ilyen. Azt mondta ha lehetne már holnap elvenne.
2012. márc. 27. 14:33
 9/19 anonim ***** válasza:
76%
Én nős férfiként mindenkit lebeszélnék a házasságról, ha visszamennék az időben, akkor elsősorban magamat. Óriási szívás az egész, de amíg valaki ki nem próbálja, addig úgysem érti meg. Úgyhogy esetemben: nősülnék-e újra/a mostani eszemmel? Soha a büdös életben, semmikor. (30/F)
2012. márc. 27. 14:48
 10/19 A kérdező kommentje:
Ha publikus,elárulod,hogy miért!?
2012. márc. 27. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!