Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mi a jó fenét csináljak...

Most mi a jó fenét csináljak vele?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 1,5 éve élünk együtt albérletben. Én dolgozok keményen szinte még hétvégi munkát is elszoktam vállalni. De a barátnőm már 2 hónapja munkanélküli és semmit nem tesz ellene. A baj az hogy a barátnőm semmi pénzt nem kap így csak az én fizumból gazdálkodunk és a tartalékunk is már fogyóban van talán még a jövőhónapig elég lesz, talán... De az a baj hogy a barátnőm már semmit nem tesz semmiért. Én ma állásinterjún voltam hogy legyen egy jobban fizető munkahelyem mivel sikerült megszereznem még egy szakmát. A barátnőm nincs itthon jelenleg ezért is írok most. A baj az hogy nagyyon lusta a házimunkát nem hajlandó megcsinálni, legtöbbször amikor hazaérek akkor még ebéd sincsen délután 5 kor állhatok neki én főzni hulla fáradtan hogy 8kor már vacsizni tudjak aztán fürdés és alvás. Nemcsoda hogy így kezd a kapcsolatunk kihűlni mert semmi szabad időm nincsen szinte hogy a barátnőm már arra nem képes hogy itthon délelőtt tegye a dolgát ameddig dolgozok aztán esténként meg simán lehetnénk együtt. Egyszerűen nem hajlandó munkát vállalni mert azt hiszi hogy a mi fizunkból simán meglehet élni plusz időnként szórja a pénzt el a barátnőivel amikor én dolgozok mellesleg. Én megmondtam neki hogyha nem szedi össze magát akkor kidobom innen. A lakás az én nevemen van tehát nem albérlet szerencsére. A barátnőm úgyse menne el mert nem tudna hová menni a szülei is kidobták otthonról mert ugyanezt csinálta velük is amit most velem. Amikor a szülei kidobták akkor vállalt kényszermunkát és egy szolgálati lakást kapott ideiglenesen most már itt lakik nálam mert megismerkedtem vele és megszerettem. A szüleivel nem tartja a kapcsolatot. És már értem is hogy miért. Szerintetek hogyan hassak már rá végre? Szeretem őt de már kezdem unni a hozzáállását. 28/F barátnőm 25/N
2012. márc. 26. 12:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
Élősködik rajtad,ez nyílvánvaló.Az utolsóval egyetértek,dobni kellene,nem lehet ez már olyan nagy szerelem...
2012. márc. 26. 14:00
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
Hát azért van az ő nevén a lakás,mert mire a végére ért az irományának,elfelejtette albiba lakik:)Szegény csajt meg akit kiakartok dobatni,lehet ép nyomja a melót ezerrel.Miközben ez a sokat, keményen dolgozó jó ember ép üti a klavit:)
2012. márc. 26. 14:02
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
Én is azt néztem, hogy minek állsz neki olyat főzni, ami 3 óra alatt készül el?
2012. márc. 26. 14:54
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ez hogy én keresek neki munkát az nem működik mert 2 helyre próbáltam őt berakni az egyik helyről a főnök mondta hogy nem az nem a barátnőm hibája volt ez igaz. A másik helyre meg utólag kiderült hogy nem ment el. Most ha minden igaz lesz neki egy hely mert miután kiírtam a kérdést beszéltem egy ismerősömmel akinek van egy vendéglője és szüksége van egy konyhai segítőre. Nos ott már a hétvégén tudna kezdeni de a barátnőm nagyon húzza a száját. Megmondtam neki hogy van 2 heted hogy eltudjál menni valahova, ha nem akkor szia van. Hogy most mi lesz ebből jó kérdés de ha a fülembe jut hogy el se ment az állásinterjúra amit szerveztem neki akkor már a hétvégét máshol fogja tölteni, mert ez így tovább már nem mehet. Mindenkinek köszönöm a választ!
2012. márc. 26. 14:55
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

Remek kis "feleség-alapanyagnak" hangzik. Az enyémet az esküvőnk után 2 hónappal rúgták ki a munkahelyéről, holott már előbb is tudta, csak b*szott szólni a r*hadék. Majdnem egy évig csak az én keresetem volt, otthon meresztette a s*ggét és nem csinált semmit. Most sem csinál, de legalább dolgozik (igaz a családi kasszába nem nagyon száll be) és nincs otthon.

K.I.R.Ú.G.N.I. azonnal!!!

2012. márc. 26. 15:21
 16/20 anonim ***** válasza:
85%

Ha ennyire kényelmes és nem érdekli a munka akkor tényleg nem sok választásod van. Csak légy következetes. Ha elkezdene sírni és könyörögni mikor pakolod a cuccait, ne szánd meg, mert ha addig nem fogta fel mit vársz tőle, utána sem fogja érdekelni.

Remélem jól fogsz dönteni.

2012. márc. 26. 15:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Ismerős ez a helyzet nagyon, az én párom is ilyen csak ő még ennél is durvább eset.

A párommal már 3 éve élünk együtt eddig nem volt probléma. Egyszer kb 2 éve volt munkanélküli legalább fél évig ott nem volt probléma mert viszonylag akkor hamar talált munkát és nekem akkor volt nagyon jó munkahelyem így simán eltudtam tartani magunkat. A barátnőm jelenleg munkanélküli sajnos január közepén rúgták ki mivel a cég sajnos csődbe ment. És onnantól a barátnőm azt hiszi hogy most is simán eltudnám tartani pedig nem így van, albérletben élünk rezsivel együtt kb 70 e. Ft havonta ami elég húzós. Nincs itthon minden nap főtt étel szóval ez sem könnyű helyzet a barátnőm egész nap csak lustálkodik alszik vagy reggel 10 ig fel kell kb 11 körül elmegy boltba majd ameddig hazanem érek döglik a Tv előtt. Amióta munkanélküli kb 10 hely lett volna ahová simán eltudott volna helyezkedni de annyira lusta hogy még az állás interjúra sem volt hajlandó elmenni, ez utólag derült ki persze. Az önéletrajzokat is csak azért küldte be hogy lássam hogy próbálkozik. Én múlthéten csaptam az asztalra és mondtam neki hogy 2 választása van vagy elmegy dolgozni valahova vagy fogom visszamondom az albérletet én visszaköltözök a szüleimhez ő meg mehet ahová akar. Őt ez helyre billentette szerencsére. Azóta már 2 állás interjún is volt illetve szerdán is fog menni egyre aztán ha minden igaz jövőhónaptól már tudna kezdeni valahol. Én a helyedbe az asztalra csapnék és közölném vele hogy vagy ez vagy mehet el a francba ahová akar. Neked is van életed és mivel még viszonylag fiatal vagy simán lehet még egy teljesen új jobb életed minthogy egy ilyen lusta nővel már bocsánat éld le az életedet.

2012. márc. 26. 19:25
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Ma volt alkalmam délután elbeszélgetni vele és sajnos úgynézki hogy el vállnak útjaink. A barátnőm beismerte hogy a kapcsolatunk már a mélyponton van. De mondta hogy ne dobjam még ki meg maradni akar és szeretné újrakezdeni. Ez mind szép és jó de nem hittem ezt már el mert eddig számtalanszor adtam neki esélyt sikertelenül. Közöltem vele hogy van kb 1 hete hogy vagy találjon magának munkát és nagyon szedje össze magát addig az itthoni dolgokba is. Vagy keressen magának egy új helyet ahol lakhat. Most nagyon bekeményítettem és megis mondtam neki még azt hogy jövőhét szerdáig ha semmit nem tud felmutatni akkor ha kell én pakolok össze és repül innen aztán biztos ami biztos zárcsere.
2012. márc. 26. 19:30
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Haver!!! Tedd magadévá még párszor, aztán tedd ki a szűrét! Ez a csaj nem érdemel mást vedd már észre! :)
2012. márc. 27. 08:04
 20/20 anonim ***** válasza:
jól tetted. Én sem vagyok egy konyhatündér és utálok takarítani, de ha kell, megcsinálom, legalább alap szinten rendet rakok. Amikor munkanélküli lettem, aznap adtam be önéletrajzokat, másfél hónap múlva már kezdtem a munkahelyemen. nem szeretem, ha eltartanak. Jól tetted, hogy kidobtad, nőként mondom neked!
2012. márc. 27. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!