Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Most mi a fenét csinjak vele?

Most mi a fenét csinjak vele?

Figyelt kérdés

Nah szal anyámmal van a gond...

Mindenbe beleköt.Szal semmi nem jó neki.

Itt van pár példa:adok a hörcsögnek enni.Jól megtömöm a tálkáját anyám leszid, h mé adok neki ennyi kaját me mind ottmarad és megposhad. Ha másnap kevesebbet adok neki akkó mé adsz szegény állatnak ilyen keveset????

Ha lemennék biciklizni minden nap órákat akkor mondja h maradjak már itthon kicsit többet akkor másnap nem megyek el erre mennyé má vmit mozogni, mert 1 hájas disznó vagy...

Utána akkor beleköt a tanulmányomba...Igen elismerem 3-masokat hozok ez sz@r elsőbe kitűnő voltam.Erre elkezdi h kisfian ennyi idő alatt nem lehet megtanulni(2 óra) hha meg másnap 1 kicsit többet ülök a könyv fölött akkor meg nem kő ennyit tanulni.

Most ezt mé csinálja?

lehetséges, h közrejátszik, h a nagyi 2 éve halt meg tüdőrákba...elvileg(én nem látom rajta) azóta is depi, meg azóta vega lett mer h az egészségesebb(na ebből van megint veszekedés, h mi mé nem csináljuk...há mennyen má a bús fenébe)

szal má elegem van mit lehetne csinni?

" a dolgokat nyugodtan megbeszélni" már próbáltam ordítozás lett a vége.

Igen énse vagyok 1 tündér elismerem.

2010. máj. 18. 21:36
 1/10 A kérdező kommentje:

jah és azt kifelejtettem, h elvárják h szín5-ös legyek, és 4esé má húzzák a pofájukat, kb az utca túloldalára nem engednek át vasúti sínekről nem is beszélve(ehhez képest rendszeresen kijárunk haverokkal margit szigetre), és még ő mondja h csak jót akar, de ha mondom neki, h ez nem jó nem érti meg...és emellet csóringerek vagyunk 1 normális cipőre nincs pénzem, mostis 1 libaf¤s zöld cipőm van ami vagy 5 helyen szét van szakadva és az iskolában ezért cikiznek persze ha meg merem említeni akk én mekkkora 1 köcsög vagyok de persze 220 ezres plazmatv-re meg lakásfelújjításra van pénz amikor a hiteleket nem tudjuk fizetni...

13/f helyesírásér sry, de most úgy felhúztam magam, h most kb lesz@rom

2010. máj. 18. 21:41
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Hát nem tudom vannak ilyen szülők. Áldom az eget hogy az enyéim nem ilyenek. 18 éves korodig nem tudsz mit csinálni. Aztán a saját lábadra állsz elmész dolgozni, veszel egy lakást és nem foglalkozol velük. Sajnos nem tudok mást mondani. Remélem valamelyest javul a helyzeted. :)

16/F

2010. máj. 18. 22:55
 3/10 A kérdező kommentje:
pff...hát...azért thx
2010. máj. 19. 06:58
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
amikor pl azt mondja egy nap hogy tanulj már,másnap meg hogy miért tanulsz,miért nem mondod azt hogy anya nem emlékszel,tegnap az volt a bajod hogy nem tanulok,most meg az hogy igen??ezt próbáltad már??
2010. máj. 19. 17:06
 5/10 A kérdező kommentje:
ofc h próbáltam akkkor meg asszondja, h ne feleseljek...
2010. máj. 19. 18:27
 6/10 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy fogadj szót neki... ne szólj neki vissza csak ha mondd valamit szó nélkül csináld meg. Ne menj sehova ha nem akarja, ha meg csak a ház elé enged ki akk csak addig menj ne tovább. ne feleselj neki, és ha nincs igaza akkor is csináld amit mondd! Ha egy héten belül nem láttsz változást akkor nagy baj van és a helyzeted kilátástalan! (bocs hogy ezt mondom de így van) ilyenkor tényleg az lesz az egyetlen megoldás hogy megvárod amíg 18 leszel.. sajnálom..
2010. máj. 19. 21:15
 7/10 anonim ***** válasza:

tényleg nem tudsz mit csinálni ezzel a "mindenbe belekötök"stílussal.:Sha állandóan szótfogadsz neki az sem jó,mert akkor meg te leszel tiszta iddeg.[valljuk be nem hiszem,hogy van olyan ember aki tűri ha parancsolgatnak neki]

A vega dologról meg annyit,hogy neki nincs semmi joga meghatározni azt,hogy te mit egyél.

13 éves fiú vagy szóval nem tudom,hogy miért kell ennyire félteni.Jó MArgit szigeten könnyen belelehet keveredni rossz társaságokba,de a leírtak alapján anyád arra is fényt derítene.Arra nem gondoltál,hogy tanulószobás leszel?vagyis csak anyádnak mondod ezt és benn maradsz 4-ig,5-ig.persze nem kell a suliba menni,hanem mehetsz margit szigetre is,csak mindig pontosan legyél otthon,különben anyád gyanút fog.

DE mondjuk a biciklinél ha azt mondja,h hájas disznó vagy és menj le akkor fogjad magad és menj le és a lehető legtöbb ideig legyél lennt.másnap csináld ugyanezt.saját magát csak nem hazudtolja meg.13/L

2010. máj. 20. 17:49
 8/10 A kérdező kommentje:
most viszont sok véletlen közrejátszása miatt sikeresen kaptam 1 igazgatóit, és most pszihológushoz visz és ha elkezdeném neki a tanulószobát, akk elkezdi, h úgyis hazudok, mer tudja h utálok tanulni
2010. máj. 20. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:
25%
Azt még nem mondta hogy többször lapozgass helyesírási szótárt? Sajnálom... Rád férne. Amúgy nagyon szánalmas hülyegyerek vagy.
2010. máj. 21. 16:19
 10/10 anonim ***** válasza:
51%

Egyetértek az uólsóval.

Hogy lehet ilyen parasztosan irni?

2010. jún. 18. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!