Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne rávenni őket,...

Hogyan lehetne rávenni őket, hogy ne legyen boncolás, se üvegkoporsó?

Figyelt kérdés

A túl fiatal nővéremet és 3 hónapos kisfiát pénteken halálos baleset érte, azonnal meghaltak mindketten.

A nővérem felismerhetetlen lett (kisfián nem látszik semmi, mintha aludna), ezért nem akarom az üvegkoporsót, nagyon nem. Így is nehéz egymás mellett, mozdulatlanul tudnom őket, nem még ha földbe eresztéskor ténylegesen látom egymásba kapaszkodni élettelen testüket...

A másik téma a boncolás. Könyörgöm, miért? Miért kell megtudni, hogy pontosan miben haltak meg??? Könnyebb lesz attól, vagy csak perverz hajlamúak elégítik ki vágyaikat ezáltal?

Így sem fogom tudni soha feldolgozni az elvesztésüket... A rokonok viszont ragaszkodnak mindkettőhöz. A boncolást nem értem, de a koporsó valószínűleg nagyzolásból. Miért kell még így is ezt csinálni? Mintha csak a nővérem párját és engem kínoznának még ezzel is, vagy nem tudom...

19/L

2012. márc. 25. 23:15
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
79%

Ma 12:35

Értem, hogy mit akarsz mondani, egyet is értek vele valahol, de azért fogalmazhattál volna finomabban. Szétrágják őket a tetvek...szerinted ezt olvasva a kérdező mit érezhet? A tapintatosság néha nagy erény.

2012. márc. 26. 14:07
 32/40 anonim ***** válasza:
58%
Ez a nővéredre nézve kegyeletsértő! A szüleid szeretnének ilyen állapotban közszemlére kerülni? Jó kis rémsztorit csinálnának belőle... A boncolás tulajdonképpen mindegy lenne, és a nővérednek is, nem árt senkinek, ezzel én nem foglalkoznék. Az üvegkoporsó viszont nem is értem, hogy juthat eszükbe. Részvétem.
2012. márc. 26. 15:05
 33/40 anonim ***** válasza:
84%
Most mi a bajod???? Annyit mondtam, hogy lehettél volna finomabb. Egy olyan embernek írtad ezt, aki elvesztette a testvérét. Még ha tudja is mi lesz vele, olvasni itt nem akarja. Vesztettem már el nagyon közeli hozzátartozót, saját magamból indultam ki.
2012. márc. 26. 16:26
 34/40 anonim ***** válasza:
87%
Sajnálom, de úgy érzem, a 33-as válasz egyáltalán nem idevaló/illő, sőt, kegyeletsértő. Ezért jelentettem. A válasz írójának pedig annyit mondanék, hogy felnőtt, érző ember ilyet nem ír le egy frissen gyászolónak!!!
2012. márc. 26. 17:07
 35/40 anonim ***** válasza:
82%

Őszinte részvétem.én is olvastam a hírről!

Sajnos a boncolás kötelező, és nem a család dönti el,nem tilthatja meg, és nem valakinek a perverzitása. Sok minden kiderülhet belőle,ezért kötelező, de abból nem is fog látszódni semmi.

Ilyen esetben inkább a fehér koporsó a gyakoribb,és (valamelyik hozzászólóval ellentétben), természetesen lehet együtt temetni őket.

Többen írtak a földről.Üvegtetejű koporsót, nem tesznek a földbe,hisz az rögtön összetörne. Azt csak kriptába lehet tenni.

Hogy miért ragaszkodnak ehhez a rokonok, azt sajnos nem tudom,de beszéld meg a szüleiddel,és a nővéred párjával intézzétek ti a temetést!

2012. márc. 26. 18:54
 36/40 anonim ***** válasza:
91%
Félre értés ne essék, nem bántásból mondom, de üvegkoporsót ma már többnyire csak a pénzes roma csalások szoktak rendelni,őket viszont erről lebeszélni nem lehet.
2012. márc. 26. 19:34
 37/40 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:07-es vagyok

A kegyeletsértő hozzászólást törölték, remélem, hogy a kérdés írója nem olvasta..

Egyébként a boncolást szerintem hivatalból végzik. Tudom, hogy nagyon rossz lehet rá, illetve belegondolni, de te is tudod, hogy ők ezt már mind nem érzik, nekik már nem fáj. Az én nővérem kisfia is (tehát az unokaöcsém) balesetben halt meg 5 évesen, őt elgázolta egy autó, őt is boncolták. Akkor igazából nem gondoltunk magára a boncolásra, eltörpült amellett a tény mellett, hogy szörnyethalt.

Őszinte részvétem és csak azt tudom mondani, mint az előttem szólók: az idő majd enyhíti a fájdalmad, mégha most ez lehetetlennek is tűnik.

2012. márc. 26. 19:48
 38/40 anonim ***** válasza:
50%

Ezekben az ügyekben a tesódnak a férjére kell bízni,neki kell intéznie az ügyet,nem?A boncolásra tényleg nem lenne szükség,mivel

tudják hogy balesetben haltak meg.

Nem ők voltak benne a tv-ben?

Részvétem.

2012. márc. 26. 19:51
 39/40 A kérdező kommentje:

Sajnos ők voltak benne a TVben is. Tudom, hogy Bogi (ha már többek előtt tiszta, minek titkolózzak?) így nem akart volna szerepelni, de mit tudtunk tenni?

Köszönöm a részvétnyilvánításokat!

Kaptam nyugtatót, így ha hiszitek, ha nem könnyebb elfogadni a koporsót és a boncolást is. Abban viszont biztos vagyok, hogy a temetésen nem fogok az első sorban állni.

Nagyon nehéz. :(

2012. márc. 26. 21:19
 40/40 anonim ***** válasza:
67%
Ne haragudj a kérdésemért, és előre őszinte részvétemet szeretném kifejezni az egész családodnak, de ők voltak akik autóval áttértek a szembejövő forgalomba??
2012. ápr. 1. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!