Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Börtönben van a férjem....

Börtönben van a férjem. Várjak rá 4 évet? 2016 márciusában fog szabadulni.

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 18:12
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
71%
Szereted, sokat gondolsz rá? Megtudsz neki bocsájtani? Ha igen akkor már te is tudod a kérdésedre a választ. A szerelem sokat kibír, a férjed és mellette a helyed akár mit tett, de csak ha 100%-ig biztos vagy az érzéseidben.
2012. márc. 25. 21:45
 32/42 anonim ***** válasza:
34%
ezt a hülyeséget kedves előző: " a szerelem mindent kibír" bocs, de az én szerelmem a tisztességtelenséget nem bírná ki, és ezt ajánlom a kérdezőnek is.
2012. márc. 25. 21:47
 33/42 anonim válasza:
64%
Az en paromat is most vittek el egy honapja es minden nap ezen gondolkozom. Egyik nap azt mondom elfelejtem a masik nap pedig hogy megvarom. Mondjuk az en parom engem is atvert es egesz kapcsolatunk alatt hazudott. De ha nem vert volna at 100% hogy megvarnam
2012. márc. 25. 23:07
 34/42 anonim válasza:
Elozo vagyok es 5 honapos terhes ...
2012. márc. 25. 23:13
 35/42 anonim ***** válasza:

Bocs előző, de nem tudom min gondolkodsz.Ezt az apát akarod a gyerekednek,ezt a példaképet?

Nem értem nők tűrik,hogy verjék,őket, átverjék, hazudjanak nekik....aztán csodálkoznak ha ez újra és újra megtörténik. Normális ember az első ilyennél aHolra zavarja a hapsit. Már bocs.

2012. márc. 25. 23:17
 36/42 tetris ***** válasza:

Hát kedves kérdező, annyiféle választ kaptál, hogy szerintem nem lettél sokkal se okosabb. Látod, a vége mégiscsak az lesz, hogy saját magadnak kell eldöntened, hogy megvárd-e, vagy sem.

Én nem várnék rá.

2012. márc. 26. 10:40
 37/42 anonim ***** válasza:

Szia!

Dönteni nem tudok helyetted, de a saját példámat el tudom mondani. Az én férjem, amikor még nem volt a férjem ült 2 évet garázdaságért. Én megvártam, azóta is együtt vagyunk, és már a férjem. Ő a kivétel, azóta sem került vissza a börtönbe.

Én azt javaslom, mérlegelj, hogy megéri-e neked, hogy megvárd, illetve, hogy később el tudod-e mondani a gyereknek, hogy az apja börtönben volt, mert egyszer el kell mondani. A másik, hogy gondold át, hogy szerinted, ha kiszabadul nem fog még egyszer börtönbe kerülni? Mert sajnos nagy többségében, aki egyszer bekerült, az többször is be fog kerülni. Ezt el tudnád viselni?

2012. márc. 26. 12:31
 38/42 anonim ***** válasza:
Nem mindent hanem sokat. A kettő nem ugyan az,és az is fontos hogy mit mért tett, mert mindenki követ el hibákat, csak van akit nem kapnak el.
2012. márc. 27. 11:15
 39/42 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, hogy döntöttél végül?

Milyen azóta az életed?

2013. ápr. 30. 21:01
 40/42 anonim ***** válasza:
Ezt a döntésd egyedül csak is neked kell meghoznod. Senki másnak. Mi adhatunk tanácsokat ilyet is olyat is, ám azt hogy mit érzel, hogy megtudsz e bocsájtani, hogy képes leszel e újra bízni benne csak te tudod.
2013. ápr. 30. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!