Börtönben van a férjem. Várjak rá 4 évet? 2016 márciusában fog szabadulni.
Bocs előző, de nem tudom min gondolkodsz.Ezt az apát akarod a gyerekednek,ezt a példaképet?
Nem értem nők tűrik,hogy verjék,őket, átverjék, hazudjanak nekik....aztán csodálkoznak ha ez újra és újra megtörténik. Normális ember az első ilyennél aHolra zavarja a hapsit. Már bocs.
Hát kedves kérdező, annyiféle választ kaptál, hogy szerintem nem lettél sokkal se okosabb. Látod, a vége mégiscsak az lesz, hogy saját magadnak kell eldöntened, hogy megvárd-e, vagy sem.
Én nem várnék rá.
Szia!
Dönteni nem tudok helyetted, de a saját példámat el tudom mondani. Az én férjem, amikor még nem volt a férjem ült 2 évet garázdaságért. Én megvártam, azóta is együtt vagyunk, és már a férjem. Ő a kivétel, azóta sem került vissza a börtönbe.
Én azt javaslom, mérlegelj, hogy megéri-e neked, hogy megvárd, illetve, hogy később el tudod-e mondani a gyereknek, hogy az apja börtönben volt, mert egyszer el kell mondani. A másik, hogy gondold át, hogy szerinted, ha kiszabadul nem fog még egyszer börtönbe kerülni? Mert sajnos nagy többségében, aki egyszer bekerült, az többször is be fog kerülni. Ezt el tudnád viselni?
Kedves kérdező, hogy döntöttél végül?
Milyen azóta az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!