És te most a különösen nagy érték eredményében laksz?
Egyébként ne mi mondjuk meg, hogy milyenek az érzéseid.
Ha szereted, akkor természetesen megvárod.
Ha nem szereted, akkor mindegy hogy börtönben van, vagy melletted, úgyis szakítás lesz a vége!
2012. márc. 25. 18:26
12/42 tetris válasza:
Ha ezen el kell gondolkodnod, hogy várj-e rá, vagy se, akkor tudat alatt már el van döntve, hogy el szeretnéd hagyni, csak megerősítést vársz tőlünk.
Hát tessék: Ha ő is ezt akarja, és még ilyen sok idő van hátra a kóterban, akkor lépjél csak le. Kaphatsz még nála jobbat is, szebbet, is. Minek is várnál egy ilyen trógerra?
2012. márc. 25. 18:31
13/42 anonim válasza:
Én megvárnám. Ha szeretem. Ha nem szeretem, akkor meg mindegy hol van, úgyis elhagyás lenne a vége.
2012. márc. 25. 18:34
14/42 anonim válasza:
Ha ő maga mondta hogy kezdj új életet, akkor lehet hallgatni kéne rá, ki tudja mi lesz még szabadulása után...
15/42 anonim válasza:
Én nem várnám meg.4 év elég sok idő,amikor lopott nem gondolt rád?Vagy pont érted csinálta?Gyereketek van?
16/42 anonim válasza:
Mivel ő is azt mondta, ne várj rá és valószínűleg te is inkább efelé hajlasz, nem is kérdés, mit tégy.
2012. márc. 25. 18:36
17/42 anonim válasza:
"És te most a különösen nagy érték eredményében laksz? "
Ott a pont. Amikor lopott, nyilván akarva, akaratlan te is részesültél benne. Ha akkor jó volt......
2012. márc. 25. 18:39
18/42 anonim válasza:
Ha reszese voltal annak, amiert most bent van, akkor talan illo lenne megvarni, hiszen a jobb eletet, megelhetest is egyutt elveztetek gondtalanul elotte pl. tehat ha ez nem igy tortent, akkor tudnodd kell, hogy eroszakos buncselekmeny, fegyhaz, eroszakos eliteltekkel egyutt van, tehat a 4 utan mar egy teljesen mas embert fogsz latni, hiszen atveszi a tarsainak a stilusat pl., 4 ev bezaras idegileg is megviseli. Talan most hirtelen ezt kerte, de nem gondolta komolyan, viszont te a felesege vagy, neked kell tudnodd, hogy mit erzel iranta, es a ferjeddel a kapcsolatod milyen volt elotte pl.
2012. márc. 25. 18:44
19/42 anonim válasza:
Megvárnám,ő a mindenem,látogatnám amikor csak lehet és a föld alól is előkeriteném a legjobb ügyvédet,kerül amibe kerül.
Lopás,valószinű nem egyedül akart lelépni a pénzzel,hanem veled.Neked is jót akart,még ha nem is a legjobb módszert választotta.
Más lenne a helyzet ha ölt volna (nem önvédelemből),akkor soha többé nem akarnám látni se,nemhogy mgvárni.
hány éves vagy,mióta vagytok együtt?
2012. márc. 25. 18:44
20/42 A kérdező kommentje:
A pénzből semmit sem láttam, még csak nem is tudtam róla. Sose mondta el, hogy éppen, hogy megy a vállalkozás. Még most se tudom, hogy miért lopott amikor olyan jól ment minden, de Ő most ezzel minden tönkretett. Most várom a babát, mégis így milyen élete lesz? Apa nélkül kell, hogy felnőjön? Mégis hogy gondolja ezt? Annyira nem értem az egészet, ráadásul a házunkon jelzálog van és mind nekem kell majd törlesztenem, ami nagyon úgy tűnik, hogy nem fog menni. Jó magaviselettel 4 év múlva kijöhet, de ha nem akkor marad a 8 év.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!