Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Börtönben van a férjem....

Börtönben van a férjem. Várjak rá 4 évet? 2016 márciusában fog szabadulni.

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 18:12
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
35%

Ja,hogy terhes is vagy.

szép.

Direktbe én nem ismerkenék,az fix.

2012. márc. 25. 18:58
 22/42 tetris ***** válasza:
93%

Áhá! Szóval jön a gyerek, és az a négy év tulajdonképpen nyolc év, és jelzálog van a házon. Vagyis gond, gond hátán. Na, mindjárt kacifántosabb a helyzet.

Nagy kérdés, hogy az az ember, aki majd kijön a börtönből, mennyire lesz más személyiség, mint az, aki bement. Mert az ott eltöltött évek biztosan nem lesznek jó hatással a személyiségfejlődésére. Eldurvult, megkeseredett ember jöhet ki onnan. Ki tudja hogy fogja majd értékelni azt, hogy szerető felesége, és kicsi gyermeke van?

2012. márc. 25. 19:06
 23/42 anonim ***** válasza:
14%

23-as te is úgy vagy vele, hogy szinte mérget vettél volna rá, hogy némileg nagyon komplikáltabba ahelyzet mint ahogy a kérdésből lejött?! :D

Őrület milyen alakok vannak.

2012. márc. 25. 19:08
 24/42 anonim ***** válasza:
91%
Ne bántsátok már a kérdezőt. Azt állítja nem tudott az egészről. Ha nem hisztek neki mi a francért válaszoltok? Ha a saját gondolataitokra akartok reagálni akkor írjatok könyvet.
2012. márc. 25. 19:09
 25/42 anonim ***** válasza:
11%

ez amit már az elején mondtam, a 4 az 8 év.

és 8 évet nem kiskamasz csínyekre adnak.

2012. márc. 25. 19:10
 26/42 anonim ***** válasza:
5%
Azert mindenki elitelei a ferjet, de az a no is magara vessen aki ilyen ferjet valasztott :) Ha hulye volt.
2012. márc. 25. 19:24
 27/42 anonim ***** válasza:
18%

Nem.

Nekem nem kellene bűnöző férj. Egyszerűen ahogy kiderülne az általam szeretett férfiról, hogy egy bűnöző akit le kell, hogy csukjanak évekre más bűnözők közé, "kiszeretnék" belőle.

Értelmes, tanult embernek tartom magamat, aki ugyanilyen társat akar. Nem gazdagot, nem nyolcdiplomásat, de TISZTESSÉGESET. Egy rabló, törvénysértő bűnöző, kösz, de nem kellene, akkor sem, ha az esküvőn még fülig bele voltam zúgva.

A nők sokszor a szerelem hevében mindent megbocsájtanak, de én nem tartozom a lila ködös csajszik közé. Egy bűnöző nem az én világom.

2012. márc. 25. 19:36
 28/42 anonim ***** válasza:
12%
Awww, hogy lehet valaki olyan esztelen, hogy sikkasszon? A sok cigus a börtönben elég elriasztóerőnek kellene lennie...
2012. márc. 25. 19:45
 29/42 anonim ***** válasza:
97%
Azt nem értem, hogy miért most gondolkozol rajta, és miért kellett ebben a helyzetben még gyereket is vállalni? A nyomozati szak legalább fél év volt (ennél kevesebbre ritkán jön ki), az ügyészi szak szintén fél év, aztán egy-két év, mire bírói szakba kerül. Volt időd gondolkodni, és amikor a gyereket bevállaltad, már tudtad, hogy évekre le lesz csukva, mert a büntetési tételt még a neten is meg lehet nézni. Úgy döntesz ahogy akarsz, de nagy felelőtlenség volt még egy gyereket is ilyen helyzetbe hozni. Vagy egyáltalán nem az apjával fog felnőni, vagy ha igen, akkor az első pár - jó pár - évében nem lesz apja, később meg magyarázkodhattok neki, hogy miért volt apuka sitten. Főként, hogy a leírásod alapján nem is a családjára költötte a lopott pénzt, hanem a franc tudja mire. Tehát neked és a gyereknek csak a neheze és a szégyen marad.
2012. márc. 25. 20:08
 30/42 anonim ***** válasza:
Jaj.Nem irigylem a helyzeted. Szerintem nem sok választásod van egyenlőre, nem buknak a terhes nőkre, és egy csecsemő mellől is nehéz a társkeresés. Ha tényleg a pénzt is csak magának sikkasztotta, én nem várnám, ha adódik alkalom,ismerkednék.
2012. márc. 25. 21:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!