Lányok, asszonyok! Ti néztétek ki a párotokat, vagy ő nézett ki titeket?
Ő nézett ki, sőőőt! :) 3 éve vagyunk együtt és egyáltalán nem bánom, hogy hagytam magam elcsábítani (bár nagyon sok energiájába került ) Most várjuk az első babánkat! :)
25/L
Kölcsönösen szimpatikusak voltunk, (neten ismerkedtünk meg, de nem társkeresőben, hanem egy játékban) én voltam az aktívabb, mert nekem volt akkor más, ezért Ő nem gondolt semmi ilyesmire. Én lapátra tettem az exem, négy nappal később randiztam az újjal, azóta a föld felett járunk, nem sokára esküvő.
Nem tudom miért vannak lepontozva, akik mástól szedték el a párjukat, akivel azóta már évek óta boldogok. Engem nem szó szerint szedett el, csak a feltűnése megkönnyítette a döntésemet, ha ő nem jön lehet nem lépek ki egy rossz kapcsolatból.
lány vagyok, engem a párom nézett ki és csábított el,egyszerűen idővel beleszerettem, azóta azt hiszem néha én tán jobban szeretem őt.
A csábítás kb fél évbe telt neki, ebből 1 hónapban volt barátom ezért hárítottam, tőle függetlenül annak vége lett, meg én azt hittem csak hülyül, mivel a bérmakeresztanyám (családon kívül választottam) fia! :-P Aztán én egy hónapot küldön voltam, azt hittem ez idő alatt már elfelejtette ezt a hülyeséget, de nem, mindig keresett, hogy beszélgessünk... és egyszer csak hirtelen megölelt, ami olyan jó volt, hogy azóta sem bírjuk elengedni egymást!
Ennek már több mint 6 éve, és tervezzük babát :)
23/L
Mi véletlenül egymás mellé ültünk la a pulthoz a diszkóban, és beszélgetni kezdtünk. Megtetszettünk egymásnak, és randizgattunk.
Ennek már 13 éve, szerelmünk gyümölcse 8,5 hónapos.
(32 éves nő vagyok)
Iwiwen írtam rá, mert anno iskolatársam volt (bár nem emlékeztünk egymásra) és ott fogok tanulni, ahol ő. Info kellett volna, de többet kaptam, mint amennyit kértem. :-)
Ha bárki kérdi, ő szedett fel, ne sértsük meg a büszkeségét. :-D
Úgy látom, hogy az arány fele-fele. Nálunk is úgy volt, hogy én néztem ki magamnak, de két évig hiába voltam hozzá kedves. Aztán egy napon egyszercsak megkérte a kezemet. Egy év múlva esküvő volt, 15 éve.
Én azt látom az ismeretségi körömben, hogy ahol a lány nézi ki a párját, azok a házasságok stabilan jól sikerülnek. De lehet, hogy ez nagy átlagban már nem állja meg a helyét. Ti hogy látjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!