Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, asszonyok! Ti néztétek...

Lányok, asszonyok! Ti néztétek ki a párotokat, vagy ő nézett ki titeket?

Figyelt kérdés
Függetlenül attól, ki kezdeményezett először. Férfiak válaszát is várom! Kíváncsi vagyok az arányokra.
2009. jún. 13. 20:53
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Ő nézett ki, sőőőt! :) 3 éve vagyunk együtt és egyáltalán nem bánom, hogy hagytam magam elcsábítani (bár nagyon sok energiájába került ) Most várjuk az első babánkat! :)

25/L

2009. jún. 13. 21:27
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Új munkahelyem lett és az első pillanattól nem volt szimpi én se neki a végén már annyira utáltam hogy kezdtem megszeretni aztán egyszer csak letámadtam és megcsókoltam fél év múlva feleségül vett és van egy csodálatos 2 hónapos babánk
2009. jún. 13. 21:29
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Kölcsönösen szimpatikusak voltunk, (neten ismerkedtünk meg, de nem társkeresőben, hanem egy játékban) én voltam az aktívabb, mert nekem volt akkor más, ezért Ő nem gondolt semmi ilyesmire. Én lapátra tettem az exem, négy nappal később randiztam az újjal, azóta a föld felett járunk, nem sokára esküvő.

Nem tudom miért vannak lepontozva, akik mástól szedték el a párjukat, akivel azóta már évek óta boldogok. Engem nem szó szerint szedett el, csak a feltűnése megkönnyítette a döntésemet, ha ő nem jön lehet nem lépek ki egy rossz kapcsolatból.

2009. jún. 13. 21:39
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Bátyám katonatársa volt.Mindig hívta a bátyám telefonon,de sosem volt otthon.Azt mondta akkor találkozzunk mi! Ennek 11 éve és imádjuk egymást! 29/L
2009. jún. 13. 21:40
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

lány vagyok, engem a párom nézett ki és csábított el,egyszerűen idővel beleszerettem, azóta azt hiszem néha én tán jobban szeretem őt.

A csábítás kb fél évbe telt neki, ebből 1 hónapban volt barátom ezért hárítottam, tőle függetlenül annak vége lett, meg én azt hittem csak hülyül, mivel a bérmakeresztanyám (családon kívül választottam) fia! :-P Aztán én egy hónapot küldön voltam, azt hittem ez idő alatt már elfelejtette ezt a hülyeséget, de nem, mindig keresett, hogy beszélgessünk... és egyszer csak hirtelen megölelt, ami olyan jó volt, hogy azóta sem bírjuk elengedni egymást!

Ennek már több mint 6 éve, és tervezzük babát :)

23/L

2009. jún. 13. 21:54
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi véletlenül egymás mellé ültünk la a pulthoz a diszkóban, és beszélgetni kezdtünk. Megtetszettünk egymásnak, és randizgattunk.

Ennek már 13 éve, szerelmünk gyümölcse 8,5 hónapos.

(32 éves nő vagyok)

2009. jún. 13. 21:59
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom az öcsém haverja.Nekem adta a sim kártyáját mert telót azt tudtam venni de kártyát nem.Így tudta a számom.Én kezdtem neki sms-t írni.Egy hónap múlva taliztunk és én csókoltam meg először.Azóta eltelt 9 év és van egy cserfes 5 éves kislányunk!:)
2009. jún. 13. 22:17
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Én láttam meg egy buliban, és kérettem fel magam vele táncolni. Ennek 7 éve,és boldogok vagyunk:)
2009. jún. 13. 22:52
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Iwiwen írtam rá, mert anno iskolatársam volt (bár nem emlékeztünk egymásra) és ott fogok tanulni, ahol ő. Info kellett volna, de többet kaptam, mint amennyit kértem. :-)

Ha bárki kérdi, ő szedett fel, ne sértsük meg a büszkeségét. :-D

2009. jún. 13. 23:09
 20/25 A kérdező kommentje:

Úgy látom, hogy az arány fele-fele. Nálunk is úgy volt, hogy én néztem ki magamnak, de két évig hiába voltam hozzá kedves. Aztán egy napon egyszercsak megkérte a kezemet. Egy év múlva esküvő volt, 15 éve.

Én azt látom az ismeretségi körömben, hogy ahol a lány nézi ki a párját, azok a házasságok stabilan jól sikerülnek. De lehet, hogy ez nagy átlagban már nem állja meg a helyét. Ti hogy látjátok?

2009. jún. 14. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!