Lányok, asszonyok! Ti néztétek ki a párotokat, vagy ő nézett ki titeket?
Figyelt kérdés
Függetlenül attól, ki kezdeményezett először. Férfiak válaszát is várom! Kíváncsi vagyok az arányokra.2009. jún. 13. 20:53
1/25 anonim válasza:
O engem, es o is kezdemenyezett (milyen jol tette :-) ). No vagyok.
2/25 anonim válasza:
Érdekes kérdés...Ő választott.nézni csak 1 hónap és sok telefon után tudott,mi netes társkeresőn "találkoztunk":))
3/25 anonim válasza:
Engem a párom nézett ki és megszerzett... egy másiktól. S azóta dúl a love és az összhang. 1 hónap után össze is költöztünk
28/F
4/25 anonim válasza:
Lány vagyok, és én néztem ki őt, majd szemeztünk sokat. Aztán mikor elszántam magam, hogy odamegyek, kiderült, hogy 3 hete van barátnője. Nem sokkal rá otthagyta miattam. Ez 3 éve volt.
5/25 anonim válasza:
Ő nézett ki engem. Szakítás után voltam. Én nem akartam tőle semmit.De megbolondított.:) Most fog megszületni a babánk. 22/L
6/25 anonim válasza:
Mi is a neten ismerkedtünk meg egy csetelős oldalon. Mindig csak köszöngettünk egymásnak (versenyeztünk később,ki köszön először) :-))) , majd egyszer szóba elegyedtünk, rá fél évre eljött hozzánk (dec-ben), aztán júliusban én látogattam meg, majd egy évre rá összeköltöztünk :-) Közben havonta kb 1x 2x találkoztunk , mert 150 km volt köztünk. Ennek már 6 éve.
7/25 anonim válasza:
Nő vagyok. Én néztem ki Őt, álmaim férfijaként nézett ki. Mindkettőnknek volt párja, de a vonzódás kölcsönös volt. Egy hónap után összeköltözés, 2 hónap múlva pozitív teszt. Most várjuk a 3. bébinket 12 év boldogság után.
8/25 anonim válasza:
Én néztem ki, és szereztem meg.. egy másiktól. Tudom tudom ronda dolog volt. De már 11 éve és sikerült megtartanom.
28/N
9/25 anonim válasza:
Én néztem ki, már nagyon régóta tetszett. A bátyám haverja egyébként. Már évek óta nagyon-nagyon bejött nekem, adtam is jeleket, de nem nagyon közeledett. Mikor már kezdtem letenni róla, hogy jól van akkor semmi esélyem, akkor ő is lépett, és erre én is. Bár ő a mai napig azt mondja, hogy "én szedtem fel őt". :)
10/25 anonim válasza:
ő nézett ki engem, volt barátom akkor, de Ő teljesen megszéditett. Ennek már két éve, szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!