Kinek volt igaza ebben?
Tömblakásos lakótelepen lakunk, ahol én is lakok, az egy nagyon kicsike kis utca. Sok ember ismeri egymást stb.
Történt az ma reggel, hogy egy anya, a hisztis kisgyerekével REGGEL fél 6-kor elkezdett itt az utcába a lakások előtt beszélgetni valakivel. Ez még nem probléma. Viszont a gyereke olyan szinten és olyan hangerővel elkezdett reggel 5:30-kor hisztizni, hogy az valami eszméletlen. Az anyja nem zavartatta magát, próbált ő hangosabban beszélni, hogy a gyerektől meghallja a másik illető.
És itt kezdődött a dolog. Elkezdett 2-3 ember kiszólni neki, hogy aludni szeretnének, meg a többi ember is aludni szeretne, úgy hogy csitítsa el a gyerekét vagy menjen el. Az anya természetesen felháborodott és nekiállt torkaszakadtából üvöltözni. És ez így ment még 10 percen keresztül, mire több ember is kiszólt, hogy fejezze be a cirkuszolást, és vigye el a gyerekét.
Ennyi a történet. Kinek volt igaza? Mert én azzal tényleg nem értek egyet, hogy korán reggel fél 6-kor tutultatni kell a gyereket, minimális más iránti tekintet nélkül, de legalább rászólhatott volna, de nem tette....
Kinek van igaza? És miért?
Ismertek hasonló eseteket? Kíváncsi vagyok a véleményetekre ! (előre is köszi)
A lakóknak volt igaza.
Mi az, hogy nem szabad rászólni egy gyerekre? Akkor hogy tanulja meg, hogy mi a helyes és mi nem? Ekkora baromságot rég hallottam.
Igazatok van, de azért álljon már meg a nászmenet.
A gyereket nem kéne leidiótázni és hasonlók.
Az ilyen esetek nagyjából 100%-ban a szülő a hibás.
Én is hisztiznék, ha hajnalok hajnalán felébresztenének, aztán a hidegben kell ácsorognom, mert anyám egy másik felnőttel beszélget, amit valszeg én nem is értek, nem is érdekel, álmos vagyok, fázom, unatkozom.
Anyucinak kellett volna, vagy határozottan lecsendesíteni a gyereket, vagy továbbmenni, gondolván arra, hogy nem egy puszta közepén ácsingózik, hanem sok tiz (száz) embert zavarhat a gyereke...
6:16-os vagyok
egy 4.-es gyerek már idióta
úgyhogy megkövetlek:-)
Egy 1-5 éves gyereknél még mindenről a szülő tehet. Későbbiekben már fejlődik annyira, hogy maga is el tudja dönteni, hogy mi jó, mi nem jó, nem elfogadott, ha a szülő nem neveli rendesen.
" egy gyerek fél 6kor mit keres az utcán...hová megy az olyankor??"
Nem tudom pontosan, hogy mennyi idős volt a gyerek, de itt az óvoda 6-kor nyit, de az ált. iskolába is be lehet vinni a gyereket, mert ott is vmi teremben várakoznak a tanításig.
De én sem tudom mit keresett akkor ott.
Úgy hallottam hogy másik utcába megint gond volt a nővel meg a gyerekével, mert ott is eljátszották ugyan ezt. Bár ott a vita állítólag hosszabb volt és már rendőrséggel is fenyegetőztek a lakók amit meg is értek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!