Na most ebben nekem vagy anyunak van igaza?
Tudja jól hogy a foghagymás hústól rosszul leszek.
Már nem egyszer fordult velem először, nem is szeretem.
Ma is azt csinált, de voltunk a tescoba nem tudott mást venni?
Mert én nem azt kérem hogy az én kedvemért, mindenkinek olyat kell ennie amit én szeretek.
De ha ki vesz 2 darab húst és másmilyennel fűszerezi be, azért mert én a foghagymásat nem bírom megenni akkor máshogy néz ki a dolog.
De ez így hogy néz ki? Meg mikor megemlítem pofon vág,hogy miért cirkuszolok??
Ez szerintem nem cirkuszolás hogy "anya, tudod jól hogy rosszul vagyok ettől a fűszertől, meg nem is szeretem, miért nem vettél más fajta fűszert?"
Tényleg olyan nagy kérés lenne? 13/L Köszönöm.
UI: Természetesen én annak is örülök hogy add elém enni, de ha megszült, akkor ezt el is válalta. Mint minden családos anya
irígylem a gondjaidat... :/
amúgy szerintem neked van igazad,mert tényleg nem esett volna le a karaikagyűrű anyád újjáról,ha pár szelet húst másképp fűszerez...
szia! hát pedig semmibe nem tartana anyudnak h 1-2 db húst, mással fűszerezen... egyántalán nem tudsz vele erről beszélni? mondjuk mikor jó kedve van éppen.
én pl a gombát utálom, exem anyuja, mikor gombás kaját csinált, nekem mindig szedett ki külön mielött belerakta a gombát. pedig ő csak a barátom anyuja volt mégis megtette....
a saját anyud ennyit nem képes? hát no comment.
és szerintem se cirkusz amit mondasz/csinálsz!:) és mi lenne ha allergiás lennél rá?? akkor is ilyen lenne?
remélem sikerül megoldani. :)
üdv 20L
És 13 évesen nem tudsz magadnak néhány húst megfűszerezni?
Amúgy meg fokhagyma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!