Na most ebben nekem vagy anyunak van igaza?
Tudja jól hogy a foghagymás hústól rosszul leszek.
Már nem egyszer fordult velem először, nem is szeretem.
Ma is azt csinált, de voltunk a tescoba nem tudott mást venni?
Mert én nem azt kérem hogy az én kedvemért, mindenkinek olyat kell ennie amit én szeretek.
De ha ki vesz 2 darab húst és másmilyennel fűszerezi be, azért mert én a foghagymásat nem bírom megenni akkor máshogy néz ki a dolog.
De ez így hogy néz ki? Meg mikor megemlítem pofon vág,hogy miért cirkuszolok??
Ez szerintem nem cirkuszolás hogy "anya, tudod jól hogy rosszul vagyok ettől a fűszertől, meg nem is szeretem, miért nem vettél más fajta fűszert?"
Tényleg olyan nagy kérés lenne? 13/L Köszönöm.
UI: Természetesen én annak is örülök hogy add elém enni, de ha megszült, akkor ezt el is válalta. Mint minden családos anya
Én szeretek sütni, főzni, nem lenne gond számomra,hogy a lányomnak más ízesítésüt is készítsek.
Oldd meg elegánsan a dolgot. Menj ki a konyhába amikor anyukád készíti az ebédet, és segíts neki. Aztán amikor a húshoz értek, javasold, hogy pár húst te készítenél el magadnak, más ízesítéssel. (Vgay hagyjátok ki azokból a fokhagymát.)
Lehet, hogy annyira el van foglalva a főzéssel, hogy reflexből használja azt. Utána meg rosszul esik neki, ha kritizálod. Hát, akkor előzd meg! Ennyi.
Üdv!
Lehet, hogy hülyeséget fogok mondani, de mi lenne, ha segítenél neki kint a főzőcskézésnél, mármint ami a fűszerezést illeti?
Akkor biztos hogy pár hús a te ízlésed szerint lenne fűszerezve, s nem lenne gond, anyud meg örülne, hogy segítesz neki.::D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!