Mit csináljak, mivel foglaljam el magam?
Unatkozom, ezért nekiálltam takarítani.
A fürdőszoba múlthéten megvolt, a wc-t kivéve. (Mosógépet is szétszedtük amennyire lehet, hogy vízkőtelenítsem).
Ma kipucoltam a wc-t is. Portörlés megvolt. A monitor alatti rész van vissza, de egyedül nem tudom megemelni a monitort, úgyhogy az marad estére. Nekiálltam porszívózni, a fél lakással végeztem de túlmelegedett a porszívó ezért most hagyom pihenni. Van kb 2 pohár meg 2 tányér, azt elmosom, felmosok, befejezem a porszívózást és vége.
Ezt kettőig simán megcsinálom, de mit csináljak utána?
Mosni nem akarok, mert csak félig van tele a gép. Nincs vasalni való sem. Gyerekünk nincs.
Macska után már takarítottam, megfürdeni nem lehet mert kb 2 hete fürdött.
Ötletek? Mondjatok valami házimunkát, hátha megfeledkeztem valamiről! Köszi!
Virág nincs a lakásban a macska miatt.
De az ablak pucolás jó ötlet. Bár kissé félek, mert a 9.-en lakunk :) és iszonyatosan tériszonyom van.
Ilyenkor jó a kutya! :-) Vele muszáj kimozdulni és nagyokat sétálni ebben a jó időben.
Vagy hívd fel a bartánőidet és üljetek be valahova.
Vagy süss valami finomságot és hívd meg őket egy kis pletyizésre.
Ne takaríts már többet.
Kezdj el edzeni, hogy betonkemény, formás popód és szép lapos hasad legyen. :)
Bárcsak az én párom gondolna ilyenekre...
Készíts tavaszi, húsvéti ablakdíszeket!
Válogasd ki a vastag, téli ruhadarabokat, tedd el őket "mélyebbre" és helyezd "előre" a tavasziasabb holmikat!
Rakj rendet a szekrényekben, fiókokban!
Pucold ki a téli csizmákat, bakancsokat és tedd el őket pár hónapra!
...ennyi jutott eszembe, amiket én ilyenkor csinálok.
A ruhapakolás kész, téli ruhák és csizmák elpakolva. (Ügyelünk hogy a szekrényekben rend legyen.)
Nem nagyon vannak húsvéti díszeink.
Még a bevásárlás van vissza, de azt kérte azzal várjam meg.
50 ft a tojás darabja, kizárt hogy tojást fessek. :)
shoppinghoz is pénz kell :S
Nem vagyok kismama, csak ma szabadságon vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!