Rettenet nagy probléma van, mi a megoldás?
Az a helyzet, hogy a testvérem kezelhetetlen. Olyan a természete, mint egy állatnak, üvít mindenkivel, nem tisztel senkit.
A szüleim el vannak válva, immáron 17 éve, nem bánom, mert az apám is egy birka.
Anyukám munkanélküli volt, a mamám tartott el minket nagyon sokáig. Hála Istennek anyunak mára akadt egy kis munka, még kisebb fizetéssel, de szerintem nem csak mi vagyunk így vele.
Tesóm két éve börtönben volt. Verekedés miatt, egy ügyvédet vertek meg a haverjával (amilyen banga), azért mert az barátja barátnőjével irkált neten. Anyuék mindent megtettek hogy az az ökör kijöjjön a börtönből. Azt a cseppet is amink volt rá fordítottunk. Kb. egymillió forintunkba került(kölcsön innen, kölcsön onnan, amit máig fizetünk), hogy az a retek állat kijött. Még az én spórolt pénzemet is oda kellett rá adni (kb 120 000Ft-t), ami miatt nem mehettem olyan iskolába, ami az álmom volt. :( :( :(
Végül kijött, sajna, akkor is elleneztem, ha testvér ha nem... annyi bajt, kárt amit okozott nekem, és a családomnak, szégyenlem azt is hogy a testvérem!
Nem lehet vele beszélni, ő mindent jobban tud, anyámat leprostituáltozza, mamámat, aki tényleg mindenben támogatott olyanokat vág a fejéhez, hogy dögöl meg, takarodj hátra a szobádba, (holott a mama házában lakunk) senki nem kérte, hogy segíts (nem a lóf*szt, azokat a leveleket olvasni kellett volna, amiket küldött, könyörgött, hogy ki akar menni onnan).
Nem tudunk mit kezdeni vele. Van munkája, ismerős szerzett neki, de ott is már cirkusz van, mondták többen is, hogy nem lehet vele együtt dolgozni. Ha nem lenne elég mindezek tetejében 3000 Eurós kölcsönt vett fel a bankból. Belelépett egy házaló kereskedésbe, 2000 euróért, de már kijelentette, hogy ő nem fog menni senkihez, hogy eladja őket. Nem ért semmihez, de ő persze mindent tud... Én ekonómiát tanulok, kérdez valamit, elmondom a véleményem, de én is csak azt kapom hogy az nem úgy van... Hát ki tanulja ?! Bammeg!!!!! A maradék lóvét magára költötte, és kb 400 eurót elvesztett, mert részeg volt, és gondolom dicsekedni akart vele, azért vitt magával annyi lóvét...
Nem tudunk vele mit kezdeni. Szerintetek mit lehetne csinálni?
A tesóm 22... hát eddig megoldatlan a helyzet, egyenlőre nyugi van (jelenleg) bár már melóból hivtak, hogy közel az idő, hogy kirúgják... :S
Én is azt mondtam, hogy ki a fenébe... kapott is határidőt április közepéig mennie kell... mellesleg azt mondta, hogy senki nem kérte hogy segítsünk neki a börtönben :P... köszi...
Köszi a válaszokat sokat segítettetek, sikerült meggyőzni az itthoniakat az igazamról, na meg persze a tieitekről, mentek a pontok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!