Antiszociális viselkedésen tudok egyedül változtatni?
Mintha csak én írtam volna amit írtál.
Velem ugyanezt csinálták a szüleim,csak még megdobták azzal hogy folyton azt hajtották,hogy nélkülük életképtelen vagyok és majd nem fogok tudni megállni a saját lábamon.
Aztán egyetem miatt sikerült 250km-re elköltöznöm tőlük.Viszont amikor elköltöztem egyszerűen azok a dolgok amiket otthon kaptam annyira megviselhettek hogy pánikbeteg lettem.Nem tudtam emberek közé menni,ha valaki egyetemen csak hozzám szólt már rosszul lettem.Nekem sajnos gyógyszereket is kellett szednem,hálisten már csak pszichológushoz járok.Ő is és az orvos is megmondta hogy egyértelműen a 18évig tartó burokban nevelkedés okozta nálam ezt a lelki traumát ami végül ezt okozta.
Most már nem vagyok pánikbeteg,de kapcsolatot létesíteni más emberekkel még mindig képtelen vagyok.Most már két éve itt élek de barátaim még nincsenek...Azt hiszem ez már így is fog maradni.De legalább a szüleimet nem kell minden nap látnom és már nem korlátoznak.
Szülőként azért az is a felelősségünk, hogy értelmes embert neveljünk. Gyermeknemzést valahogy ésszel is össze kéne kötni. Egy lelkileg megnyomorított ember is sok. Amint látszik több van min egy.
Utolsó merre laksz? Mivel töltöd napjaidat?
Valaki kérdezte merre lakom, nos Veszprém megyében egy kisebb városban. A tánccal inkább nem foglalkoznék, mert annyira nincs jó mozgásom. De pl. spinningre mindig is szívesen jártam volna, most kipróbálom. Illetve szeretnék túrázni, úgyhogy csatlakozni fogok a helyi túraszakosztályhoz.
Azt látom, nem csak én vagyok ilyen helyzetben. Csak azt sajnálom, amit az egyik válaszoló is írt, hogy az elveszett éveket nem lehet visszahozni. De csak sikerül valahogy túllépni ezen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!