Miért nem bírnak egyedül hagyni a szüleim?
Mostanában annyira szeretnék egyedül lenni..elvesztettem a legjobb barátnőm (nem meghalt csak nagyon összevesztünk) stb. és szeretnék egyedül lenni! De most direkt állandóan itt pattog a szobámba, megkértem, hogy zárja be az ajtót erre vagy 10percig veszekedett velem, hogy minek azt bezárni! Ma is elmentek itthonról és már nem akartam, hogy hazajöjjenek! Mit csináljak, hogy békén hagyjanak? Előre is köszönöm! Ja és anya átköltözött a szobámba, mert apa megfázott és azt mondta, hogy nem akarja elkapni tőle, közbe meg múltkor mikor vírusa volt apának anya attól még ott aludt vele!
13/L
1-2 év és rájössz hogy teljesen felesleges kiakadni a barátnős dolgon :)
Anyukádnak pedig mond azt hogy egyedül szeretnél lenni. Nincs más ötletem.
Elhiszem, hogy szar, próbáld megbeszélni velük, hgy egyedül akarsz maradni, szükséged van rá - nyugodt hangnemben, persze.
Engem 23 éves létemre nem hagynak békén, és folyton ellenőrizgetnek, most is feljövök, ablak nyitva. Az eszem megáll, hogy nem lehet leszállni rólam, miafaszér kell bejárkálni a szobámba? Így is mindenbe beleszólnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!