Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem bírnak egyedül...

Miért nem bírnak egyedül hagyni a szüleim?

Figyelt kérdés

Mostanában annyira szeretnék egyedül lenni..elvesztettem a legjobb barátnőm (nem meghalt csak nagyon összevesztünk) stb. és szeretnék egyedül lenni! De most direkt állandóan itt pattog a szobámba, megkértem, hogy zárja be az ajtót erre vagy 10percig veszekedett velem, hogy minek azt bezárni! Ma is elmentek itthonról és már nem akartam, hogy hazajöjjenek! Mit csináljak, hogy békén hagyjanak? Előre is köszönöm! Ja és anya átköltözött a szobámba, mert apa megfázott és azt mondta, hogy nem akarja elkapni tőle, közbe meg múltkor mikor vírusa volt apának anya attól még ott aludt vele!

13/L

2012. márc. 17. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbáld velük nyugodtan megbeszélni :)
2012. márc. 17. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Még csak 13 éves vagy, és már azon vagy kiakadva hogy elvesztettél egy barátnőt és bezárkózol meg sírsz magadba, anyukád pontosan azért van mindig a szádba hogy ne érezd magad egyedül és hogy biztasson téged, de szerintem erre majd 20 évesen rájössz.
2012. márc. 17. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:

1-2 év és rájössz hogy teljesen felesleges kiakadni a barátnős dolgon :)

Anyukádnak pedig mond azt hogy egyedül szeretnél lenni. Nincs más ötletem.

2012. márc. 17. 21:21
 4/8 A kérdező kommentje:
jajj dehogy!! Nem CSAK a barátnőről van szó, csak a többit nem szeretném kiírni! De am. köszönöm!
2012. márc. 17. 21:54
 5/8 anonim ***** válasza:
szerelj árat az ajtódra. anyira nem drága egy lánc meg egy lakat...
2012. márc. 17. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
vagy szószertint ezt mondd nekik amit ide leírtál..
2012. márc. 17. 23:44
 7/8 A kérdező kommentje:
De elmondtam nekik és lesz@rják! De azért köszönöm!
2012. márc. 17. 23:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy szar, próbáld megbeszélni velük, hgy egyedül akarsz maradni, szükséged van rá - nyugodt hangnemben, persze.

Engem 23 éves létemre nem hagynak békén, és folyton ellenőrizgetnek, most is feljövök, ablak nyitva. Az eszem megáll, hogy nem lehet leszállni rólam, miafaszér kell bejárkálni a szobámba? Így is mindenbe beleszólnak...

2012. márc. 18. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!