Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukámat hogyan győzzem meg...

Anyukámat hogyan győzzem meg hogy elmehessek bulizni?

Figyelt kérdés
Nemsokára 15éves leszek és szeretném meggyőzni anyukámat hogy születésnapom alkalmából hadd menjek el barátnőimmel egy diszkóba.Tudom még nem kéne mennem stb.. de mindenki jár az osztályunkból és én is szeretnék menni a barátaimmal..Anyukám nagyon félt,mert még nem nagyon ismeri a barátaimat és nemrég költöztünk fel így a helyeket se nagyon ismerem.Szerintetek hogyan győzzem meg hogy szülinapomkor engedjen el?
2012. márc. 20. 22:18
1 2
 11/14 anonim válasza:

Hidd el,jol erezned magad pia es cigi nelkul is.Ki kel probalni.

A mi osztalyunk pl. a legjobb osztaly avarosban(tehat a legjobb suliban vagyunk,es azonos korosztalyban innen ertek el legtobb eredmenyt versenyeken,mediaban stb.),tehat elit osztaly,de megis 14 evesen fiuk-lanyok ,az osztaly nagyresze eljar bulizni olyan helyekre,ahol buli van,de nem 18+,hanem mondjuk egy tancverseny utan tartott buli(dj vel fusttel,sok emberrel,strobival,lezerrel,stb.).Tehat rendes buli,azon a szorakozohelyen,ahol tegnap meg +18as buli volt.

Nagyon is jol erezzuk magunk,setalunk,kajalunkejjel 2 kor a varosban,majd visszamegyunk bulizni.

Ez van penteken,szombat-vasarnap meg pihenunk,dumalunk es tanulunk.

A kovetkezo heten meg irjuk az 5osoket es nyerjuk a versenyeket minden tantargybol.

Nem cigizunk,mondjuk vizipipazas van,de ezt is ki lehet hagyni,es inni sem szoktunk,max 1 sort.

Olyan van kozottunk is,hogy nem is pipazik,nem is iszik,nem is cigizik,e o is nagyon jol erzi magat es varja a kovi bulit.

Szerintem te is a jegyeidre hivatkozz,hogy engedjenek el.

Ki kell probalni,hidd el!

2012. márc. 24. 08:36
 12/14 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. márc. 24. 20:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Akkor lehet hogy én(és az osztályom nagy része)a rosszabbik fajtába tartozok/tartozunk...mi pénteken elmegyünk bulizni van pia,cigi néha egy kis petting...de attól még 3-4-5ös tanulók vagyunk...(NEM CIGÁNYOK)és az hogy nem engednek be +18-as bulikba az hülyeség...nem is néznek semmit...Szerintem próbálj a jegyeiddel érvelni,vagy tényleg tarts otthon bulit..Sok sikert:D

14/f

2012. márc. 25. 14:13
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen :D
2012. márc. 26. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!