Miért kell ezen megsértődni? Megint mit csináltam rosszul?
Feleségemmel 10 éve vagyunk házasok, van egy 8 éves lányunk és 4 éves iker fiaink.
Mostanában nagyon fáradékony, panaszkodik a házimunkára, nehéz a gyerekekkel stb. Felajánlottam neki, hogy keressen 4 órás munkát, mivel én jól keresek. Ezt nem így mondtam, hanem (szerintem) finoman; hogy nekem sokat jelentene egy kipihent, boldog feleség - erre elkezdett velem kiabálni, hogy ő sosem lenne ingyenélő, mit képzelek én róla!
Most is kb 3x annyit keresek, mint ő. Közös számlánk van külön kártyával, sosem kérdezgetem, mire költ ezután sem tenném.
Ez tényleg ilyen sértő?
Kérdezzek rá újra vagy hagyjam a fenébe?
nézzük csak ha nekem mondtad volna ezt kedves kérdező én így értelmeztem volna(persze fáradt, punnyadt aggyal, mert fitten minden jobban megy:) )
-"Keress 4 órás munkát"
- Minek neked 8 órát dolgozni, jól megleszünk akkor is ha csak 4 órát dolgozol ergó nem teszel sokat a konyhához nincs szükség igazából a te nehezen megkereshető fizetésedre, hisz én többet keresek mint te
-"sokat jelentene egy kipihent, boldog feleség"
-eddig nem voltál az igazi,nem kipihent az arcod és a lelked sem, plusz amit eddig nyújtottál az nem volt igazán boldog tehát nem voltál a tökéletes feleség
Persze ezt csak akkor látja valaki sértőnek ha annak akarja látni meg persze holt fáradt és nem is figyel a mondandó igazi lényegére:D beszéld meg vele akkor amikor nincs kikészülve:P(és szerintem tudat alatt eddig is szégyellte azt, hogy neked több s fizetésed mint neki)
Jaj, de szeretnék én is a férjemtől függni! Mi sajnos nem tehetjük meg, de ha hasonló lenne a helyzet, biztos már mondanék is fel egyből. :-)
Nem tudom miért sértődött meg, kérdezd meg tőle, ahogy már előttem is írták, hogy végül is ezzel mi a baja, és konkrétan akkor mi lenne a megoldás szerinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!