A gyerekek mégis HOGYAN vigyáznak magukra? És hogy bírják elengedni a gyerekeik kezét a szülők?
Szia, kedves Sorstárs! :)
Rólam tudni kell, hogy kb. (kicsit túlozva) azért élek, hogy Anyuka lehessek pár év múlva. Ebből kifolyólag nagyon sokat filozofálok arról, milyen lesz Anyának lenni. Nekem az felfoghatatlan egyenlőre, hogy a szülők (Anyukák), szíve hogy nem száll el egy lufiként a gyönyörűségtől, amikor a saját gyerekükre néznek. Felvetődött bennem a kérdés, hogy akkor én mindig sírni fogok örömömben, ha meglátom? :)
A másik, ami a kérdés is, hogy nagyon fogom félteni. Egyszer láttam egy 8-9 éves kislányt a játszótéren, akinek az orrából ömlött a vér, mert orrba vágta a hinta.(akkor már segítségére sietett 2 felnőtt) Na, én is hazáig bőgtem, hogy mi lesz, ha ilyen történik majd a gyerekemmel.
:)
Ezek mókás dolgok, és megkérdeztem a nagymamámat (mint 2 fiú édesanyját) ezekről a dolgokról. Ő mondta erre azt, hogy ezek mind mind a helyére kerülnek, mikor az ember világra hozza a gyermekét. :)
Anyukám is félt engem, de meg kellett tanulnia elengedni.
Van egy mondás: Egy anya Élete szorongással telik meg, attól a pillanattól, amikor kezében tartja gyermekét, és ez addig így is marad, amíg csak él.
Minden a helyére kerül, ami ma elképzelhetetlen, holnap megszokott.
Minden jót!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!