Ha te tiszteletbe tartod a másikat, ő köteles e téged is?
Hát én biztos megmondanám neki hogy azért határok vannak.Te figyelembe veszed őt ,ő viszont ezekszerint semmibe vesz ezekkel a dolgaival ugyanis úgy tűnik , hogy őt egyáltalán nrm izgatja h esetleg te aludnál.
Jogosan érzed az ő tiszteletlenségét.
Én biztosan mondanám neki, hogy oké itt most elég és akkor kössünk szépen kompromisszumot.
Egyszerű, te se tartsd ennyire tiszteletben őt.
Mindenkinek megvannak a maga dolgai, és nálam is kiverné a biztosítékot ha valaki közölné velem, hogy zseblámpával pisiljek mert hangos az elszívó...
Hát én elég pipa lennék ha valaki nyögésére kéne kelnem...de abban a csajban nicns valami szégyenérzet vagy valami női hajlam?
Mert oké h a haverod fiú lévén ilyen de hogy a csaj.Úristen mik vannak:O
Nálunk a koliban volt ilyen, mikor már nem bírtam, átkiabáltam nekik, hogy "dugd már meg végre, aludnék"...onnantól nem hallottam többet semmit.
Ám, én inkább arra tippelek, hogy ha mondasz is valamit, nem vagy elég határozott. Ülj le vele, mondd el neki, hogy mi a problémád. Az egy dolog, hogy együtt fizetitek, de mindketten tiszteletben kell tartsátok a másik életvitelét. Kompromisszumot meg lehet kötni. :)
Hát ha ilyen egy kollégium akkor csak áldom a szerencsémet , hogy soha nem laktam ott.Nem a szexel van bajom hanem , aogy csinálják és amellett meg jól kib@sznak veled.
Komolyan egy nőben akkor is lehetne tartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!