Miért nem érti meg a párom, hogy nem tudok mindenhez jópofit vágni?
Szerintem ti nem illetek egymáshoz. Párod olyan életet él, ami sok normális nőnek nem felelne meg. Bizalom ide vagy oda, én sem bírnám tétlenül nézni, hogy napokig elmenjen vedelni és k*rvák közt bulizzon, méghozzá rendszeresen és nélkülem... Tartok tőle, hogy a kedvedért nem fog változtatni, hisz alapvetően nem érti a problémád sem. Én a hűségében sem lennék biztos ilyen dolgok mellett, de te tudod...
Sajna az a nagy helyzet, hogy vagy megszoksz vagy megszöksz. Én az utóbbit választanám.
Nem irigyellek.
szerencsére párom az ellentéte a tiédnek,nélkülem nem megy bulizni,legény-leánybucsau helyett közös utolsó bulizás van,se ribik,se táncosok.Csak buli,pia,és mindenki (szingli plasztikcicák nincsenek)
De volt olyan pasim mint a tiéd,igaz nem sokáig,mert ő ugy gondolta,a hűség majd csak akkor jár ha elvett,addig dughat fűvel fával...
Úgy látszik a párod a "mozgalmasabb" élet híve, míg te nem. Mást jelent neked is a buli és neki is. Vagy rosszkor találkoztatok (még nem nőtt be a feje lágya), vagy soha nem is fog és mindig is ilyen marad. Igaza van az elsőnek és sajnos én sem érzem azt, hogy feltétlenül megbízhatsz benne és ettől most független a legénybúcsú.
Én a helyedben nem építenék erre a kapcsolatra, hiszen írtad, hogy nem vagy boldog.
Most jöhetnék neked a férjem példájával, de az a te helyzeteden úgysem változtat, max. leszűrnéd, hogy milyen egy teljesen ellenkező gondolkodású férfi...
Itt nem feltétlen az a gond, hogy ki bulizósabb és ki otthon ülőbb. Hanem hogy a srácnak meg sem fordul a fejében, hogy amit csinál (és itt nemcsak a legénybúcsúról van szó, hanem arról, hogy kb. több időt tölt a haverjaival, mint vele, meg hogy a bulikban mennyire a földbe tiporják az így is önbizalomhiányos lány maradék önbecsülését is azzal, hogy meghívnak pár ilyen csajt, gondolom, mki rájuk csorgatta a nyálát...). Mert nem nem engedte el a lány, hanem nem volt túl lelkes... azért lássuk be, azért ez a nők többségének nem esne vmi jól, még akkor sem, ha nem korlátozza semmiben a pasit. És azt várja el a srác, hogy örüljön vele együtt, hogy 2 napig isznak meg prostikkal körbevéve bulizik majd???
Én azért még egyszer beszélnék vele erről, hogy nem arról van szó, hogy nem engeded el meg korlátozni akarod, de nem esik túl jól a dolog, főleg a szilveszter és egyebek után. Hogy kibírod, de attól még jogod van az érzéseidhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!