Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ételek számítanak...

Milyen ételek számítanak nálatok "lukus" terméknek? Ami mondjuk heti szinten hiányzik de régebben volt, illetve lehetne de valamiért mégis lemondotok róla pl: alergia, másik családtag miatt?

Figyelt kérdés

Nálunk anyukám nagyon figyel az egészségére, sok mindent termesztünk magunk illetve szomszédokkal cserebelérve jutunk változatos gyümölcs, zöldséghez.

A kistesóimnak a vörösáfonya mi ilyen mert sokáig nem

becsülték ezért nem kaptak de már szeretik s beoszták ha van. Anyu az olajos halakról mondott le mivel annyira átható, büdi szűmunkra az illata s sokat nyafogtunk miatta.

2012. márc. 18. 12:33
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
77%

luxus: sajt,tej,tejföl,tojás,a legtöbb hús,,zöldsgek gyümölcsek.

Már hónapok Óta rizsen és krumplin élünk.

2012. márc. 18. 13:05
 12/42 anonim ***** válasza:
21%
10. Nekem is 3 gyermekem van.Olyan soha nincs hogy hetekig nem eszünk sajtot.Mond akkor mit adsz a gyerekeknek?Ha semmilyen tejtermék , semmi , tojás nincs otthon.Nem fognak egészségesen fejlődni hogyha nem eteted őket változatosan.
2012. márc. 18. 13:08
 13/42 anonim ***** válasza:
Keveset főzök.Nálam 1kg cukor elég 5évig,semmihez sem használom.Ez igaz a lisztre is.Tojás is nagy ritkán van,tejet ezer éve vettem.Ami mindig van itthon:tészta,olívaolaj,parmezán,rák,tenger gyümölcsei,zöldségek.Olaszos kaját gyorsan össze tudok dobni.Amúgy mindenevő vagyok,nem fog ki rajtam semmi:)
2012. márc. 18. 13:12
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:08

én a 7-es vagyok és láthatod, hogy én ezeket megveszem, mert kell hogy legyen mindig itthon, de én akkor is úgy gondolom, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak amit meg is értek, hisz az árak emelkednek de a fizetés csökken

2012. márc. 18. 13:14
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor meg tudom becsülni, hogy falun lakom, úgyhogy mindig van hús, tojás, termelünk zöldségeket és gyümölcsöket is, úgyhogy ezek nem számítanak luxusnak.

Viszont már lassan egy zacskó chips annak számít, 300 forint nagyon sok érte, illetve a csokival is így vagyok. Ezeket mondjuk régen is csak ritkán vettem, de manapság szinte soha.

2012. márc. 18. 13:15
 16/42 anonim ***** válasza:
1 kg cukor?Örülök ha 2 hétig kitart.A liszt és tej is hamar elfogy nálunk.Karton számra szoktam venni ezeket így árban jobban jövök ki.Rák , lazac csak ritkán van.Minden vasárnap sült hús az ebéd , egész kacsa , pulyka vagy csirke vagy göngyölt ez mellé húsleves.
2012. márc. 18. 13:16
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Lassan minden luxusnak számít. :S Egyetemista vagyok, általában hétvégén kapok otthonról főtt kaját, de ha az elfogy, általában valami olcsó főzeléket vagy tésztát főzök. Ja meg a 80 forintos zacskós levest. :D Ezen felül szoktam még venni kenyeret, margarint, valami felvágottat... a sajtról már leszoktam, mert az luxus... ja meg ha már nagyon unom a szendvicset, akkor kefírt vagy joghurtot. És az egyetemisták között én még jól élek. :/
2012. márc. 18. 13:18
 18/42 anonim ***** válasza:
20%
Ti Magyarországon éltek?Vagy csak más régióban?Én Nyugat-Magyarországon élek és mindenki (én is) veszünk tojást , tejet , tejfölt , sajtot.Mindig vannak ezek a hűtőben.Nem is ismerek olyat akinek ezek közül hiányozna.A tescoban minden héten van 1 nagy bevásárlás amikor megtelik a kosár , de nem csak mi hanem rengeteg környékbeli.
2012. márc. 18. 13:22
 19/42 anonim ***** válasza:
13.vagyok: egyedül élek,ezért nem fogynak nálam ezek a termékek.Egy családnál persze teljesen más.Ettől függetlenül egészségtelen és olyan dolgokat nem veszek,amiktől hízok.Így is van rajtam egy kis husi.Ezért csoki,chips,üdítő,ropogtatnivaló nincs nálam,felesleges dolgokat nem veszek meg.És ügyelek arra is,hogy ne legyen tele a hűtő,mert akkor állandóan csipegetek:)
2012. márc. 18. 13:22
 20/42 anonim ***** válasza:
18-as, én is itt élek, pontosan Győrben, de én is megveszem, ami kell, sajt, tojás, tejföl, liszt, cukor, joghurt, gyümölcs és ásványvíz mindig van itthon. Amit ritkábban veszek, havi 1-szer az a marhahús, mondjuk épp tegnapelőtt volt, de egy adag pörkölthöz való hús volt majdnem 2000 Ft. Inkább csirke és disznóhús van, meg hal.
2012. márc. 18. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!