Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról, ha egy...

Mit gondolsz arról, ha egy 20-21 éves lány még semmit se tud főzni, és egész héten csak édességeken él? Nem eszik főtt ételt?

Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 22:32
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Csakhogy főzni és jól főzni két külön dolog.

Szerinted ha én és egy mesterszakács ugyanabból a receptből főzünk, ugyanolyan ízű lesz? Kétlem.

2012. márc. 26. 23:34
 32/41 anonim ***** válasza:

Kiváncsi lennék h miért pontoztatok le azért mert azt irtam h biztos kövér :)

Ha egész héten csak édességeken él,azt ne mondja senki nekem h az olyan jót tesz az alaknak...

2012. ápr. 1. 12:34
 33/41 A kérdező kommentje:
igen,lusta és kövér
2012. ápr. 1. 13:44
 34/41 anonim ***** válasza:

Hú baz...

2 hét alatt ennyit fűzöl hozzá.

Téged miért zavar?

Ha segíteni akarsz neki, tedd azt, ha röhögni rajta, akkor meg azt.

2012. ápr. 1. 13:51
 35/41 anonim ***** válasza:

03-26 23:34!

és? ez hogy jön ide? ki akar egyből olyan jól főzni mint egy mesterszakács? volt szó a kérdésben főzésről és jól főzésről?

először használ szakácskönyvet egy ideig, mindent meg tud belőle csinálni ami akar, aztán idővel rutinból csinálja majd és finom kajái lesznek?

de ha te egyből olyan kajákat főztél mint egy mesterszakács, akkor bocs nem mondtam semmit.

2012. ápr. 3. 11:33
 36/41 anonim ***** válasza:
én se nagyon tudtam ennyi idősen, hiába akartam megtanulni, anyukámat idegesítette a bénázásom, így inkább nem igazán mentem a konyha közelébe. viszont kétlem, hogy tényleg semmit nem tud megcsinálni, ahogy írták, egy tészta kifőzése nem nagy tudomány, pl. amúgy, most,hogy már elvileg megtanultam, se főzök, csak pofonegyszerű kajákat, mert baromira unom a főzést. szerintem a világ egyik legunalmasabb dolga. órákat vársz, hogy elkészüljön, megeszed öt perc alatt, aztán még mosogathatsz is utána, tiszta időpocsékolás. főtt ételt meg ehet anélkül is, hogy "tudna" rendesen főzni, lásd tészta, de akármilyen zöldséget se ördöngösség vízbe tenni,és alágyújtani. vagy berakni dolgokat a sütőbe. kutyulni nem is kell, lehet anélkül is.
2012. ápr. 3. 21:06
 37/41 anonim ***** válasza:

Jé, azt hittem, csak az én anyám nem engedte, hogy megtanuljak főzni, mondván, hogy úgyis csak koszt csinálok. Most nézem, hogy csomóan vannak így.

Végre a páromnál főzőcskézhetek, és az tök jó. Viszont szakácskönyvet még nem nyitottam ki, inkább kísérletezek, mert az sokkal érdekesebb. Szóval hivatalosan én sem tudok főzni 26 évesen, viszont tök jó vacsorákat tudok összedobni fejből. Csak épp nem a hagyományos magyar konyha fogásait.

2012. ápr. 19. 19:18
 38/41 anonim ***** válasza:
utolsó, én is így vagyok vele. hivatalosan én se tudok, mert ha mond valaki egy kajanevet, fogalmam sincs, hogy az mit is takar, és hogy kell elkészíteni. a saját kútfőm alapján csinálom, életemben nem használtam receptet. ja de, a sütikhez. de főzni anyukám se használ receptet soha.
2012. ápr. 19. 20:01
 39/41 anonim ***** válasza:
A süti az más, az sokkal pontosabb arányokat igényel. :) Ott nemigen lehet megúszni a receptet. :)
2012. ápr. 19. 20:22
 40/41 anonim ***** válasza:
Ebben a korban egy sajtos tejfölös tésztával vagy egy hús levesel lehetne próbálkozni sőt...
2013. okt. 13. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!