Mit gondolsz arról, ha egy 20-21 éves lány még semmit se tud főzni, és egész héten csak édességeken él? Nem eszik főtt ételt?
Az ő dolga. Ma már sok anyuka nem tanítja meg a gyerekét főzni.
Engem sem tanított meg anyukám, azt mondta, inkább tanuljak, menjek zenesuliba, stb. Aztán amikor összeköltöztem a barátommal, akkor kezdtem el megtanulni főzni. Eleinte sajtos tésztát ettünk meg instant kajákat, aztán szépen lassan mindenfélét megtanultam. Ma már gyakorlatilag bármit meg tudok főzni, ennek ellenére leginkább főzelékeket csinálok, mert az hamar megvan és az időm értékesebbnek tartom annál, hogy minden nap órákat álljak a konyhában.
Na miért lettem lepontozva nagy okosok? :)
15. válaszoló
Én is magamtól tanultam meg főzni, nem igazán tanítottak meg semmilyen fortélyra, házi praktikára.Nagyszüleim hamar meghaltak, anyu meg nem tanított meg rá.
Amíg kolis voltam, volt menza.Később már elkezdtem magamtól 1-2 dolgot főzni, kísérletezgetni.
Ma már (28 éves vagyok) gyakorlott főző vagyok. Igaz szeretek is főzni, sütni, kísérletezgetni a konyhában. Sok mindenre magamtól jöttem rá, rengeteget olvastam interneten recepteket.
Igaz én se főznék csak magamnak minden nap, de a páromnak szeretek főzni.
Szerintem nem baj, ha 2
Én is magamtól tanultam meg főzni, nem igazán tanítottak meg semmilyen fortélyra, házi praktikára.Nagyszüleim hamar meghaltak, anyu meg nem tanított meg rá.
Amíg kolis voltam, volt menza.Később már elkezdtem magamtól 1-2 dolgot főzni, kísérletezgetni.
Ma már (28 éves vagyok) gyakorlott főző vagyok. Igaz szeretek is főzni, sütni, kísérletezgetni a konyhában. Sok mindenre magamtól jöttem rá, rengeteget olvastam interneten recepteket.
Igaz én se főznék csak magamnak minden nap, de a páromnak szeretek főzni.
Szerintem nem baj, ha 20 évesen nem tud még, majd idővel elkezd ezt-azt elsajátítani, s tényleg akkor főz szívesebben egy nő, ha valakit meg is tud lepni vele, tehát komoly párkapcsolatban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!