Ránk akar telepedni az anyós, mit tegyek?
"vagy az Anyja vagy en"?
Egy ffinak, is mint neked fontos a szuleje, tehat az anyukadat nem olyan erzessel szereted, mint a parodat, ezzel a parod is igy van, mint minden ember, tehat ezt a variaciot elkell felejteni!
Elfogadtad a parodat, a csaladjat is elkell fogadnod! Koltozik az anyukaja, ehhez joga van, s nem hinnem, hogy azert, hogy a fia kozeleben legyen, hanem valoban a konnyebb, kenyelmesebb megelhetes miatt, s nem beszelve arrol, hogy idosodik, tehat az a jobb, ha a csaladja kozeleben el.
Jelenleg nem a ferjed, viszont ha a parod csaladjat nem tudod elfogadni, hiszen veled egyutt nem fognak elni, de elfogadni kell, ha ez nem sikerul, akkor keress masik tarsat!
Figyelj, tanulj az én esetemből: mi az elején jópárszor összekaptunk, és mindig az anyja húzásai miatt. Aztán eljött a pont, ahol megvilágosodtam: nem szidtam többet az anyját, viszont elmondtam neki, hogy mi az amit szeretnék, ha megbeszélne vele (pl. hogy szerintem bejött a lakásunkba és elvitt dolgokat - férjem mondta, kizárt, az anyja nem ilyen, de kötöttem az ebet a karóhoz, hogy kérdezze meg tőle. Anyós beismerte. Azóta a fia elkezdte hinni, hogy az anyja nem az az anygal, akinek hitte.)
Mi azóta nem veszekszünk, a fia viszont egyre kevesebb teret hagy neki, hogy minket piszkáljon.
Az en anyosom meg ide akar koltozni a mi egyszobas lakasunkba.Ez mondjuk kivedheto, a ferjem tudja,hogy piszkal az anyos es idegbajt kapok tole,de szexualis eletunk se lenne ami ugye nem mindegy.Mondjuk anyos ezt nem vette szamitasba.
De mindenkeppen a mi varosunkba akar koltozni.Ennek se bonyolult a megoldasa.Mondjatok azt,hogy elore kerdezze meg,hogy felugorhat e.Igy barmikor nemet mondhattok.De soha ne allitsd valasztas ele a ferjed,hogy te vagy az anyja.Melyre asnad magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!