Normális ez a férfi?
Figyelt kérdés
Halálosan szeret,de szakított.Erre felhív ma,és azt mondja,hogy segítsek neki a szakítás utáni rossz közérzetén úgy,hogy beszéljünk néha telefonon hogy el tudja mondani az érzéseit,de persze nem akar semmit tőlem.Ez vicc,mert én is szarul vagyok!Ha nem akar semmit,mit beszélgessünk?Nem akarok elszakadni tőle,belemehetnék ebbe,de azért nem akarok hogy ő egyre jobban érezze magát.Hogy lehetne okosan csinálni ezt a dolgot?Beszéljek vele telefonon,hátha észhez tér?2012. márc. 17. 12:52
11/19 anonim válasza:
o csak sajatmagat szereti azt hogy veled mi van lesz*rja. szakits meg vele minden kapcsolatot maradjon egyedul a nyomoraval.
12/19 anonim válasza:
"Elütöttem a kutyám, de meg akarom tartani, minden nap megsimogatnám"
Ez ugrik be nekem erről a pasasról.
13/19 anonim válasza:
Nekem meg az jut eszembe a kérdezőről, hogy sose vittem le a kutyám sétáltatni, de normális, hogy beszarik a szőnyeg közepére?
14/19 A kérdező kommentje:
13:26 Ezt mire érted pontosan?
Mivel sokan azt tanácsoljátok hogy ne kommunikáljak vele,tényleg ezt kell csinálnom,és viselje a következményeit a döntésének.És legyen csak szarul ha ezt akarta.Nagyon mérges vagyok rá.
2012. márc. 17. 13:35
15/19 anonim válasza:
Hagyjad a fenébe azt a hapsit, tényleg nem normális, maradjon meg magának. Majd kiheveri úgy, ahogy te is. Annál rosszabb lesz, ha még beszélgetsz is vele.
16/19 anonim válasza:
Érdekes.Nekem is néha jól esne,ha felhívna az exem,de hát ugyebár ez nálunk nem kivitelezhető.Mindenesetre,Én biztos nem keresném,és annyira sokat nem is beszélnék vele,keveset,és nem minden nap,ugyanis nehogy azt higgye már,hogy Te bármikor ráérsz..még ha így van is,mivel szereted.Fel a fejjel,és próbálj mást keresni,szerintem..
17/19 anonim válasza:
A szeret de szakít ismerős, csak engem nem keres. És én sem őt. De ha keresne is ilyen dumával, megmondanám neki, hogy ha már képes volt így dönteni, akkor ne jöjjön vissza rinyálni. Neked is könnyebb lenne úgy. Szerintem.
18/19 anonim válasza:
Nem. Eléggé klinikai esetnek vagy beképzeltnek tűnik... olyannak, aki baromira önző, és eszébe sem jut, hogy ez neked rossz. Én a helyedben megmondanám neki, hogy ő szakított, téged bántott ő meg, nem fogod még jobban fájdítani a szívedet csak azért, mert rájött ez a bolondéria.
19/19 anonim válasza:
Szerintem nem normális. Én nem beszélnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!