Azokban a családokban ahol minden nap fürdenek hányan vagytok és mennyi a kéthavi vizszámla?
fujj,a pisi után nem lehuzás undoritó,szaga van...
én irtam a mosógépből kijövő viz megy a wc tartályba hozzászólást
Igy vettük a laksát,nem tudom hogy kell nekikezdeni.
De a lényege hogy a wc mögé,mosógép mögé,ami semmire nem lenne használva hely,nagy tartály van beépitve,nem akarok hülyeséget mondani,talán 100literes. És van egy kis csöve aminél ha bekapcsolok egy gombot,akkor szivja a vizet.Igy a kádból felszivja az öblitős vizet (mosógép vize a kádba megy,azon keresztül engedődik le.
De ugyanugy fürdővizet is fel tudnám vele fogatni,de azt majd ha lesz babánk,akkor ő vize illatos.
Ha pedig ki van ürülve a tartály,akkor simán le tudom huzni a wc-t mint a normálnál,veszi a vizet a rendszerből.
De a tszta viz erre szerintem pocséklás.
"Mi nem huzzuk le a wct csak nagydolog után " Hú na ezt ki nem próbálnám :D
Én imádok saját mocskomban fetrengeni és áztatni a piszkot magamról.Utána pedig felállni,tusfürdővel átmasszírozni magam és újra befeküdni :D
Én inkább a fűtéssel spórolok.
Általány víz van nálunk havi 8.000forint,napi 2x is nyakig engedem a vizet és fürdök.Heti 6 adag ruhát,törölközőt,ágyneműt és egyebeket mosunk és nem lehet a wc-t másként beállítani nálunk,csak hogy a teljes tartály vízet lehúzza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!