Azokban a családokban ahol minden nap fürdenek hányan vagytok és mennyi a kéthavi vizszámla?
2-en vagyunk,mindketten zuhanyzunk napi 2x,és heti 1-2x kiengedünk fél kád vizet amiben elnyúlunk.
Mosogatni folyó vizben szoktam,mosni viszont kevés viz fogy.
havi 4-5 m3 viz fogy,ez ha beleszámolom a távhődijban a felmelegités diját,akkor 2 hónapra 12ezer körül van
3-as vagyok
uhanyra,fürdésre,mosogatásra megy el a viz 80%-a nálunk,a mosógép és a wc öblitő is takarékos,mert a mosógép öblitője már a wc tartályba folyik például,ami elég nagy (2 napra elegendő vizet tárol,esztétikusan el van rejtve,és az öblitő illata miatt még wc illatositó sem kell)
Ketten vagyunk, de csak zuhanyzunk. 12 ezer ft a számla, de ebben benne van a kuka, csatorna, kéményseprés költsége is. Szerintem kb olyan 7 ezer köröl lehet csak a víz.
Amúgy a wc lehúzás tényleg sok. Nekünk olyan a wc hogy a tartály oldalán van a lehúzógomb, és csak öblítünk rajta egyet. Nem folyatjuk ki az egész tartályt. Felesleges "kis dolog" után. De a mosógép vizéből öblítés nagyon-nagyon tetszik. Már én is gondolkoztam rajta hogy milyen pazarlás eleve az is, hogy ivóvízzel öblítjük le a wc-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!