Szülők! Szerintetek hány éves kor ideális a szüzesség elvesztésére?
23/L
Mostanában az átlag (állítólag) 14 körül mozog. Azért írom, hogy állítólag, mert a tinik mindig túloznak, még ha névtelen is a kérdőív. Egyszer olvastam, hogy egy felmérésből az derült ki, hogy a lányok 15 évesen veszítik el náluk IDŐSEBB fiúval, a fiúk pedig 14 évesen náluk FIATALABB lánnyal. Na ha bárkinek van egy kis esze, tudja, hogy ez fizikai képtelenség. A fiúk nem veszíthetik el 14 évesen fiatalabb lányokkal, ha a lányok 15 évesen veszítik el. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy az ilyen felméréseket nem szabad komolyan venni, mert ez a korosztály ferdít ebben témában. Én 20 évesen veszítettem el egy olyan fiúval, akivel összesen 4 évig jártam, szóval komoly kapcsolatban. Ha visszagondolok a középiskolára (ami nem volt régen), azt gondolom, hogy 16 évesen még több szűz lány volt az osztályban, mint ahányan már elveszítették. Sőt az érettséginél is voltunk még többen szüzek, a két barátnőm is az volt. Ebből a hosszú rizsából csak azt akartam kihozni, hogy ne hidd el feltétlenül, ha az egyik osztálytársad 14 évesen azt mondja neked, hogy már nem szűz, és főleg ne vágj bele te is a dologba csak azért, hogy "ne maradj le mögötte", mert több mint valószínű, hogy nem mond igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!