Én nő vagyok, és 16 évesen veszítettem el. 3 évig voltam együtt azzal a fiúval. Tervezett volt, minden rendben ment.
Így én lányoknál ezt a kort találom megfelelően. De persze ehhez az is kell, hogy komoly kapcsolat legyen. Nem mindegy hogy egy komoly kapcsolatban veszíti el egy lány 16 évesen a szüzességét, vagy 16 évesen egy discoban. Szerintem.
2012. márc. 16. 19:39
2/23 anonim válasza:
Én 18 éves voltam. Ha a lányom 17 éves kora előttig még szűz, össze teszem a kezem és kijelentem, hogy jó munkát végeztem. :)
Szóval 17-18 éves kor erre az ideális.
2012. márc. 16. 19:39
3/23 anonim válasza:
18. Lehet lepontozni, de én így gondolom, annak ellenére, hogy nem voltam még 18 mikor elveszítettem.
2012. márc. 16. 19:40
4/23 anonim válasza:
szerintem 16 felett ha van komoly nem pár hónapos kapcsolata akkor az belefér
2012. márc. 16. 19:41
5/23 anonim válasza:
18 éves kor körül.
2012. márc. 16. 19:43
6/23 anonim válasza:
tök mindegy, legyen 14 fölött és védekezzen normálisan. Inkább a védekezés a fontosabb, mint a kor. Nekem persze fiaim vannak, úgyhogy annyira nem aggódok, mint egy lányért kellene
2012. márc. 16. 19:44
7/23 .:Laci:. válasza:
nem a kor számít, hanem az, hogy ne bánd meg később. olyannal veszítsd el akit szeretsz és Ő IS VISZOnT SZERET! meg persze valami segédeszközzel védekezzetek, a többi nem számít :)
2012. márc. 16. 19:56
8/23 anonim válasza:
Nem vagyok szülő, de ha megengeded én is írnék.
Az unokaöcsém 16 évesen vesztette el, most 17, és 5 lánnyal már biztosan lefeküdt, ennyiről tudok. És látom rajta hogy még annyira gyerek, hiába néz ki felnőttesen, de agyilag nagyon az még. Szerintem az ideális 18, vagy afölött.
22/L
2012. márc. 16. 19:59
9/23 anonim válasza:
Én a 20 évet tartanám jónak, addig még olyan nagy élmény szűznek lenni, olyan mint a karácsony előtti várakozás. Hogy vajon milyen lesz, és hogyan, és kivel???? Ha hamar megtörténik, akkor már hamar megszokott lesz, és csak a kívánás, mint az éhség és egyéb biológiai szükségletek.
2012. márc. 16. 20:02
10/23 anonim válasza:
"olyan nagy élmény szűznek lenni, olyan mint a karácsony előtti várakozás."
Ezt tök jól megfogalmaztad,tényleg ilyen:D
Amúgy 22 évesen szűz vagyok,mert...mindegy,gondolom,most le fognak pontozni.:)Az ideális kor szerintem 17-22 év:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!