Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Szerintetek hány éves...

Szülők! Szerintetek hány éves kor ideális a szüzesség elvesztésére?

Figyelt kérdés
Ti hány évesen vesztettétek el?
2012. márc. 16. 19:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%

16-17 szerintem.

Én 15 voltam, de felnőttesebb és komolyabb a koromnál. 3 évet voltam együtt a sráccal, neki is első voltam, szerettük egymást.

2012. márc. 16. 20:49
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
Én 17 évesen vesztettem el, első párommal, szerintem 17-től fölfelé lehet ideális talán még a 16 belefér, de lehet az ember 20 éves is ha nincs esze hozzá..., kinél hogy hozza az élet, barátnőm 15 évesen vesztette el, elég felnőttes volt már a gondolkodása most 23 éves és azóta is együtt vannak....mint ahogy én is a párommal vagyok 17 éves korom óta. 22/L
2012. márc. 16. 23:34
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vagyok még szülő, de ha megengeded...

15 voltam, amikor a mostani párommal elveszítettem. Sajnos, nekem nagyon korai volt, szerintem még mai napig is "viselem" magamon az első alkalom rossz benyomását. Az egyik ilyen probléma: nem tudok ellazulni, nem tudom teljes mértékben odaadni magam neki. Szeretem, nagyon is, de valahol mégiscsak megbántam. Nem voltam még rá felkészülve, lehet még a mai napig nem lennék, ha nem történt volna meg.

20L

2012. márc. 17. 00:11
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok, a lényeg kimatadt: szerintem 17-20 között ideális, akkora azért majdnem minden lány és fiú beérik agyilag(persze vannak kivételek).
2012. márc. 17. 00:12
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

16-20között.

18voltam mikor elveszitettem.

2012. márc. 17. 07:30
 16/23 anonim ***** válasza:
33%

Hali!

Én nem vagyok szülő, de azért én is írnék :)

Én 21 vagyok, és még szűz (lány). Szerintem nem a kor a lényeg, hanem, hogy a férjével feküdjön le először az ember. A gyermekemet biztosan arra fogom nevelni, hogy házasságig szűz maradjon. Ez szerintem olyan dolog, amihez tökéletes bizalom kell a másikban, és a tökéletes bizalom és ráhagyatkozás jele pedig szerintem a házasság, amiben egy életre elkötelezem magam a másik ember mellett. :) Én így látom :)

2012. márc. 17. 11:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen Bogancs, lehet ezért nem megy majd férjhez a lányod....szép gondolat de mivel a mai világban már szinte ez határozza meg hogy egy kapcsolat működik vagy sem így ez a gondolat halott. Vagy lehet hogy férjhez megy(bár ritka az olyan pasi aki elveszi úgy a nőt hogy nem tudja milyen...) aztán mivel nem tudja hogy összepasszolnak e válás lehet a vége.Azt is nézd majd hogy ő hogy gondolkodik és ha nem osztja a véleményed ne kezd el tiltogatni, mert könnyen egy kérdés főszereplőjévé válhatsz majd ezen az oldalon ha még lesz akkor....
2012. márc. 17. 12:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

én sem vagyok még szűlő de azért bepróbálkozok:)

szerintem akár 15-16 éves kortól ideális lehet, ha olyan a kapcsolat és a felelősségtudat. persze van ellenpélda is, pl. itt is írta valaki, hogy megbánta.

én 16évesen feküdtem le először az akkori barátommal, másfél évig voltunk együtt, szerettük egymást és egyátalán nem bántam meg:)

18L

2012. márc. 17. 14:30
 19/23 anonim ***** válasza:
57%

Eszem ágában sincs tiltogatni...

Én is férjhez megyek, így is, vannak még ilyen fiúk, és ilyen lányok is, elvagyunk mi egymással :) Ha a jövőbeli fiam/lányom nem osztja a nézeteimet, attól még ugyanúgy fogom szeretni. Tudom, milyen szar, ha egy szülő ráerőlteti az elképzelését a gyerekére, és ezt a hibát eszem ágában sincs elkövetni. Én is szabad akaratomból választottam ezt az utat, és a gyerekeimnek is meglesz a szabad választása.

2012. márc. 18. 14:16
 20/23 anonim válasza:
0%
én 14 voltam a csaj pedig 17 és nem szerelemből de már ideálisnak láttam a hejzetet hogy meg tőrtényen
2012. ápr. 9. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!