Szülők! Szerintetek hány éves kor ideális a szüzesség elvesztésére?
16-17 szerintem.
Én 15 voltam, de felnőttesebb és komolyabb a koromnál. 3 évet voltam együtt a sráccal, neki is első voltam, szerettük egymást.
Én sem vagyok még szülő, de ha megengeded...
15 voltam, amikor a mostani párommal elveszítettem. Sajnos, nekem nagyon korai volt, szerintem még mai napig is "viselem" magamon az első alkalom rossz benyomását. Az egyik ilyen probléma: nem tudok ellazulni, nem tudom teljes mértékben odaadni magam neki. Szeretem, nagyon is, de valahol mégiscsak megbántam. Nem voltam még rá felkészülve, lehet még a mai napig nem lennék, ha nem történt volna meg.
20L
16-20között.
18voltam mikor elveszitettem.
Hali!
Én nem vagyok szülő, de azért én is írnék :)
Én 21 vagyok, és még szűz (lány). Szerintem nem a kor a lényeg, hanem, hogy a férjével feküdjön le először az ember. A gyermekemet biztosan arra fogom nevelni, hogy házasságig szűz maradjon. Ez szerintem olyan dolog, amihez tökéletes bizalom kell a másikban, és a tökéletes bizalom és ráhagyatkozás jele pedig szerintem a házasság, amiben egy életre elkötelezem magam a másik ember mellett. :) Én így látom :)
én sem vagyok még szűlő de azért bepróbálkozok:)
szerintem akár 15-16 éves kortól ideális lehet, ha olyan a kapcsolat és a felelősségtudat. persze van ellenpélda is, pl. itt is írta valaki, hogy megbánta.
én 16évesen feküdtem le először az akkori barátommal, másfél évig voltunk együtt, szerettük egymást és egyátalán nem bántam meg:)
18L
Eszem ágában sincs tiltogatni...
Én is férjhez megyek, így is, vannak még ilyen fiúk, és ilyen lányok is, elvagyunk mi egymással :) Ha a jövőbeli fiam/lányom nem osztja a nézeteimet, attól még ugyanúgy fogom szeretni. Tudom, milyen szar, ha egy szülő ráerőlteti az elképzelését a gyerekére, és ezt a hibát eszem ágában sincs elkövetni. Én is szabad akaratomból választottam ezt az utat, és a gyerekeimnek is meglesz a szabad választása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!