Ha megtudnátok, hogy anyósotok csalja az apósotokat akkor mit tennétek?
Egész véletlen kiderült, hogy az új munkatársam az anyósom szeretője:)
Elmondanátok a párotoknak?
Az a baj, hogy ez tipikus esete a "melyik ujjamba harapjak"-nak.
Ha elmondod anyósod utál meg, ha nem mondod és kiderül, hogy tudtad, apósod.
Én a helyedben szólnék anyósnak, hogy okosabban csinálja, mert ahogy te megtudtad, megtudhatja más is. Kicsi a világ!
Barátnőm anyja úgy bukott le, hogy a férjének a középiskolás osztálytársa ott dolgotott ahol a szeretője. Kb 50 kmre voltak attól a várostól, ahol éltek, nem nagyon titkolták a viszonyukat.
A 20éves oszt.találkozó meg ilyen vidd a párod buli volt, a férfi meg odament a nőhöz: "Jucikám! Hát te mit keresel itt. Hol van a Laci?" A férje József VOLT és ott állt mellette.
Én megérteném az anyósomat ha félremenne, ne tudom, hogy képes egy ilyen beképzelt, mindenkit lenéző, lusta döggel együtt lenni...
Páromnak elmondanám, bár nekünk olyan a kapcsolatunk, hogy mindent meg lehet beszélni.
A paromnak elmondanam, es ennyi.
Egyebkent nalunk vicces a szituacio, mert nyilt titok, hogy az anyos tobb eve csalja az apost. Mindenki tudja, csak az aposom nem. En sajnalom, mert kedvelem az oreget, de semmi kozom hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!