Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak magányra született...

Vannak magányra született emberek? Ti ismertek ilyeneket? (lent részletesen)

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, élete legjobb időszakában van, de egyszerűen nem bír elviselni senkit pár óránál tovább a környezetében. Egyedül él a lakásában, nem jár sehova csak dolgozni, meg ahova feltétlenül menni kell (bolt, posta stb)

Nagy nehezen ha elmegy egy buliba és összeszed egy csajt, másnap már elküldi a francba mert nem bírja elviselni a csajt, sem a kötöttségeket. Vannak még ilyen emberek az ismeretségi körötökben?

2012. márc. 15. 14:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én minél idősebb vagyok,egyre inkább hiányzik, hogy legyen mellettem valaki.Pedig még néhány éve nagyon örültem,hogy egyedül élhetek.Nem igazán vannak barátaim se,csak 1-2ember akiben megbízok.Hiányzik hogy együtt aludjak valakivel,az ilyen ébredések,hogy tudjak valakihez szólni itthon,közös bevásárlás,meg ezek az általános dolgok,amiktől ódzkodtam.Tavaly fordult meg először a fejemben,hogy összeköltöznék valakivel,de sajnos nem jött össze,mert szakítottunk,és nem is hiszem hogy lesz más akivel kapcsolatban ezt érezném sajnos ;(
2012. márc. 15. 15:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem a magányt szeretem, hanem az egyedüllétet. Szeretek egymagamban lenni, vagy a kutyámmal, cicámmal. Nem zavar senki, és nem kell figyelnem, csak magamra. Én is szeretem figyelni az embereket, legtöbbször, mikor a vonatra várok, akkor szoktam. Látok pár érdekes arcot, és pikk-pakk elszaladnak a várakozás percei.

Összesen kb. csak pár ember van, akit megtűrök magam körül hosszabb időre, de sokszor már zavar velük is, hogy nem csinálhatok azt amit akarok, és nem úgy, ahogy akarom.

Ja, és fogalmam sincs, hogyan fogok így valaha párkapcsolatot létesíteni, mármint együttélés szempontjából. :////

2012. márc. 15. 15:54
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Vannak. Ha doboznevet is akarsz: ők az úgynevezett skizoid karakterek. Nagyon szélés skálán léteznek: a kataton skizofréntől kezdve egészen az enyhe fokban elkerülő típusig léteznek.

Ha többet is akarsz tudni róluk, így keresd őket az elérhető szakkönyvekben. :)

2012. márc. 15. 17:21
 14/18 anonim ***** válasza:
15.54: Én is ilyen meber vagyok. Ne aggódj! vannak a másik nemben is hasonló emberek, őket érdmes keresni. A férjem is ilyen típus, úgyhogy nagyon jól elvagyunk. Plusz macska. :)
2012. márc. 15. 17:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Kedves 6.-dik lehet,hogy lelkisérült az Attila

nem tudom,még nem láttam személyesen és gondolom,hogy nem is fogom!

2012. márc. 15. 18:19
 16/18 anonim ***** válasza:
41%
ismerek..antiszociális barom!
2012. márc. 15. 19:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Magány helyett "szeretem és igénylem a sok egyedüllétet" áll fent nálam. Ahogy egyre idősebb vagyok, egyre rosszabbul viselem el a korlátozást. Már a lakótársam is sok, pedig a legjobb barátnőm, csak terhes nekem az állandó jelenléte, folyton csacsog, ő pont az ellentétem, fél az egyedülléttől, pár órára sem hajlandó társaság nélkül lenni. Van kapcsolatom, amire szintén ez jellemző, szerencsére ő is ilyen. Fura dolog másoknak, de még belőle is elég pár óra, pedig az egyik legfontosabb ember számomra. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki folyton velem legyen. Gyakran vonulok külön, van hogy annyira sok a világ, hogy napokra elzárkózom. A napi tevékenységeimet is egyedül szeretem intézni, egyedül vásárolni, postára menni,bármi, hogy ne kelljen alkalmazkodnom se nekem, se másnak hozzám. Ennek ellenére nem érzem magamat beteg embernek, egy külső kívülálló ezeket észre sem veszi, és a barátok is azt értik csak ebből,hogy nem akarok velük lenni,ami butaság.
2012. márc. 15. 19:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Osztálytársam ilyen, meg is mondta,hogy ő senkivel nem szeretne barátságot kötni mert aztán fájni fog (vagy mit mondott)

és mindenkivel el van,zenét hallgat nem is zavarja. Engem nagyon zavarna :/

2012. márc. 30. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!