Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a munkád? Szereted?

Mi a munkád? Szereted?

Figyelt kérdés
milyen iskolát végeztél hozzá? miért választottad ezt?
2012. márc. 14. 20:51
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
Anyagmernoknek tanultam, de nagyon hamar rajottem hogy Magyarorszagon nagyon nehez munkat talalni, meg diplomaval is, ezert fel ev utan otthagytam, kijottem kulfoldre, es azota itt dolgozom mint ejszakai recepcios, kozben egyetemre jarok, ha elvegzem programozo/mobil szoftverfejleszto leszek.
2012. ápr. 10. 04:12
 32/33 anonim ***** válasza:
Pszichológia egyetemre járok, idén végzek. Úgy néz ki, aztán egy vidéki iskolában fogok dolgozni. Egyetem mellett elvégeztem egy gyermekgondzói képzést és bölcsiben dolgozok gondozóként. Szeretem, imádom a gyerekeket, de hosszútávra talán ez kevés, nem érzem, hogy meg lenne becsülve ott a tudásom.
2012. ápr. 10. 08:02
 33/33 anonim ***** válasza:
egyetem utan, most kulfoldon mosogatok. lehet, hogy hihetetlennek tunik, de szeretem, nagyon is! nekem szerencsem van es nem csicskaztatnak a munkahelyemen, s mosogatas kozben tudok egy csomot gondolkodni, ami a legjobb benne:) meg amugyis szeretek mosogatni...szoval most meg penz is kapok erte...tiszta jo uzlet, szerintem:P
2012. ápr. 10. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!