Ruhaipari technikusnak vettek föl,de nem vizsgáztam le belőle.Ott voltam egy szimpla érettségivel,mikor elmentem egy gyárba dolgozni 20 évesen.A közelünkben lévő szakközép iskola előtt kiszúrtam egy hirdetést,miszerint Postai ügyintéző tanfolyamot indítanak szeptembertől.Addig agyaltam rajta,míg anyukám rá nem beszélt.Fel is vettek,és azon lepődtem meg a legjobban,hogy rövid idő alatt megszerettem,a gyakorlat is ment.A szakvizsgám 95%-os lett :)Viszont sem a szülővárosomban,se a környékén nem találok munkát,mert a postákon ez kihalásos alapon működik,addig én nem tudok várni,amíg valaki meg nem hal,vagy el nem megy GYES-re.Így kénytelen vagyok egy gyárban gürizni 3 műszakban(műanyag alkatrészek gyártása),amit szívből gyűlölök.Rossz a fizetés,naponta utazok egy órát oda,és egy órát vissza.És a főnököket sem minősíteném inkább,mert még az admin letiltana.
2012. márc. 15. 11:12
22/33 anonim válasza:
érettségim van csak, meg egy OKJ-s végzettségem, ugyanis nem engedhettem meg magamnak, hogy továbbtanuljak. el kellett mennem dolgozni, hogy ne haljunk éhen. így 20 évesen elkezdtem dolgozni a postán, és már 4 éve ott vagyok. régen szerettem, már nem.
2012. márc. 15. 11:39
23/33 anonim válasza:
Tetoválónak tanulok, ezt akarom csinálni már évek óta.
De jelenleg a T-Homenál dolgozom, üzletkötőként, operátorként. Nő vagyok, amin általában sokan meglepődnek, hogy milyen szakmát választok.
2012. márc. 15. 12:58
24/33 anonim válasza:
buszsofőr vagyok,nagyon szeretem a munkámat.
Gyerek koromban kamionozni akartam,de aztán jobban bele láttam,meg az még inkább pénzes,agy inkább maradtam Magyarországon és buszozok.Egy millió körül van így is a jogsim.
Ezen kívül érettségim van meg nyelvvizsgám;fordító szinten tudtam németül,de pár év alatt elfelejtettem sokat,így nem is használom.
2012. márc. 16. 13:26
25/33 anonim válasza:
luxusprosti vagyok es neha elvezem.( nem trollkodok! komoly)
2012. ápr. 6. 03:00
26/33 anonim válasza:
Tanulok:::Lófszt!
2012. ápr. 8. 13:38
27/33 anonim válasza:
Nincs munkám és utálom.Amikor volt,azt is utáltam(kereskedelem).Gyűlöltem.Kivéve a csemege pultos munkát,abban volt egy kis öröm is:)Már amikor nem b@sztattak az emberek.Amúgy utálok dolgozni.Kivéve a takarítást.Az azért nem rossz.De legszívesebben postán lennék levélkihordó,amég nem lesz magasabb végzettségem:)
2012. ápr. 9. 22:15
28/33 anonim válasza:
Álláskereső vagyok, utálom már, van egy halom papírom, az ember egy ideig tűr a munkahelyén de van egy pont amikor azt mondja, hogy a megaláztatásokból elég volt.
2012. ápr. 9. 22:16
29/33 anonim válasza:
Katonai főiskolára jártam. Azért választottam ezt mert már kiskoromban is katona szerettem volna lenni és ez később sem változott. Szeretem.
2012. ápr. 9. 22:27
30/33 anonim válasza:
Német magántanár vagyok---egyetemi diploma nélkül , de legalább tényleges tudással,persze bizonylatokkal,elismervényekkel,nyelvvizsgával stb.
Emellett egy budapesti egyetem joghallgatója vagyok.
Imádom,de nem leányálom.
Kedves kérdező,kitartást és jó választás kívánok Neked szakmák terén az "ÉLETHEZ".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!