Mi a munkád? Szereted?
Egy fordítóirodánál dolgozom, dokumentumokat (szerződéseket, használati utasításokat, tőzsdei híreket, mindenfélét) szerkesztek, készítek elő fordításra.
Nyelvtudás és nyelvérzék kell hozzá, mert rengeteg különböző nyelvű anyaggal találkozom, meg jó helyesírás és precizitás. Egyébként közgazdásznak tanulok, idén végzek.
Szeretem, mert használhatom közben az agyacskámat :) De a sok ülés és a szoros határidők kicsit húzósak.
Családi kapcsolaton keresztül kerültem a céghez, de nem ez tart benn :)
24L
búvároktató és elsősegély-oktató vagyok, szeretem.
tanfolyamokat végeztem hozzá, hogy legyen szakmám, mert a levelezős művszerv diploma valljuk be, sajnos nem sokat ér, hiába tanultam érte három évig.
építőmérnök..
mióta leszakadt egy emelet, amit terveztem azóta annyira nem...
(értelmes vállalkozó nem említette, hogy ipari rázógépet akar működtetni a legfelső emeleten)
-közgázon végeztem
-ellátásilánc logisztikai koordinátora vagyok egy nagy cégnél,élvezem, hogy angolul kell csak megszólalnom,viszont nagyon kemény a meló...sokat küzdöttem érte,főleg a pénz miatt csinálom,nincsenek anyagi gondjaim egyáltalán(időm se mondjuk, hogy a pénzt igazán elköltsem).
Még 1-2 évig gályázom itt,hogy félretegyek,aztán lelépek külföldre valami lazábbat melózni:)
Na ki fogok lógni a sorból
Cukrásznak tanultam. Imádom
Bébiszitter és házvezetőnő vagyok. Iskolám nincs róla. Azért választottam ezt mert a családom egy jóbarátja felajánlotta. Sok a meló, kevés a fizu, de a gyerekek nagyon szeretnek és ez kárpótol.
Amikor iskolába jártam, csak annyit tudtam, hogy pénzügyi területen akarok elhelyezkedni. Sikerült, felszámolásokban dolgozom. (Bár csak a véletlen folytán kerültem ide) 5 év alatt nagyon megszerettem, imádom csinálni.
26/N
Óvónő vagyok, ez az Életem.
Kaposvári Egyetem Pedagógiai karán végeztem egy 3 éves alapképzést. Azért választottam, mert 13 évesen felhívta egy iskolatársam a figyelmem, hogy jól bánok a kisebbekkel. És tényleg :D
Nem mondom, hogy agyonfizetik, és elhelyezkedni sem lehet vele, mert mindenhova 50en jelentkeznek. Asszem erre mondják, hogy hivatásból kell csinálni, nem karrier miatt. :)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!