Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a munkád? Szereted?

Mi a munkád? Szereted?

Figyelt kérdés
milyen iskolát végeztél hozzá? miért választottad ezt?
2012. márc. 14. 20:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
95%

Egy fordítóirodánál dolgozom, dokumentumokat (szerződéseket, használati utasításokat, tőzsdei híreket, mindenfélét) szerkesztek, készítek elő fordításra.

Nyelvtudás és nyelvérzék kell hozzá, mert rengeteg különböző nyelvű anyaggal találkozom, meg jó helyesírás és precizitás. Egyébként közgazdásznak tanulok, idén végzek.

Szeretem, mert használhatom közben az agyacskámat :) De a sok ülés és a szoros határidők kicsit húzósak.

Családi kapcsolaton keresztül kerültem a céghez, de nem ez tart benn :)

24L

2012. márc. 14. 22:17
 12/33 anonim ***** válasza:
95%

búvároktató és elsősegély-oktató vagyok, szeretem.

tanfolyamokat végeztem hozzá, hogy legyen szakmám, mert a levelezős művszerv diploma valljuk be, sajnos nem sokat ér, hiába tanultam érte három évig.

2012. márc. 14. 22:47
 13/33 anonim ***** válasza:
76%

építőmérnök..

mióta leszakadt egy emelet, amit terveztem azóta annyira nem...

(értelmes vállalkozó nem említette, hogy ipari rázógépet akar működtetni a legfelső emeleten)

2012. márc. 14. 23:03
 14/33 anonim ***** válasza:
attól még nem kellett volna leszakadnia.hol végeztél?
2012. márc. 14. 23:12
 15/33 anonim ***** válasza:
91%

-közgázon végeztem

-ellátásilánc logisztikai koordinátora vagyok egy nagy cégnél,élvezem, hogy angolul kell csak megszólalnom,viszont nagyon kemény a meló...sokat küzdöttem érte,főleg a pénz miatt csinálom,nincsenek anyagi gondjaim egyáltalán(időm se mondjuk, hogy a pénzt igazán elköltsem).

Még 1-2 évig gályázom itt,hogy félretegyek,aztán lelépek külföldre valami lazábbat melózni:)

2012. márc. 15. 00:24
 16/33 anonim ***** válasza:
pszf es jogot vegeztem. kozgazdasz diplomam kulfoldon honositottam. kulfoldre koltoztem es felso vezetoi pozicioban multinak dolgozom. jo fizetes, jo juttatasok, nincsenek anyagi gondjaim, de sajnos nagyon keves idom van, igy idom sincs elkolteni. Sokat tanultam palyafutasom alatt, legfokepp befektetni, de szeretnek vmi mast csinalni mar. Elegem lett a guribol es sokat valtoztam amiota a kislanyom szuletett. en azt modnom ez a szakma addig jo mig egyeduallo vagy, vagy hazas vagy de nincs gyerek. Utana nem jo. ha tudnam igazan h innen mit csinalnek beernem fele ennyivel is es tobb szabadidovel.
2012. márc. 15. 03:21
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Na ki fogok lógni a sorból

Cukrásznak tanultam. Imádom

Bébiszitter és házvezetőnő vagyok. Iskolám nincs róla. Azért választottam ezt mert a családom egy jóbarátja felajánlotta. Sok a meló, kevés a fizu, de a gyerekek nagyon szeretnek és ez kárpótol.

2012. márc. 15. 07:15
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Amikor iskolába jártam, csak annyit tudtam, hogy pénzügyi területen akarok elhelyezkedni. Sikerült, felszámolásokban dolgozom. (Bár csak a véletlen folytán kerültem ide) 5 év alatt nagyon megszerettem, imádom csinálni.

26/N

2012. márc. 15. 08:06
 19/33 anonim ***** válasza:
91%

Óvónő vagyok, ez az Életem.

Kaposvári Egyetem Pedagógiai karán végeztem egy 3 éves alapképzést. Azért választottam, mert 13 évesen felhívta egy iskolatársam a figyelmem, hogy jól bánok a kisebbekkel. És tényleg :D

Nem mondom, hogy agyonfizetik, és elhelyezkedni sem lehet vele, mert mindenhova 50en jelentkeznek. Asszem erre mondják, hogy hivatásból kell csinálni, nem karrier miatt. :)

23N

2012. márc. 15. 08:12
 20/33 anonim ***** válasza:
en minositett awi hegeszto vagyok romaniaban es imadom.
2012. márc. 15. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!