Melyik típusú embereket kedvelitek jobban? Melyiket tartjátok többre? Melyikkel érzitek magatokkal jobban?
Figyelt kérdés
1. Álmodozó, elszállt, spontán, inkább ötletekben gazdag, mint azok megvalósításában, ráérős, rendetlen, inkább a mának él.
2. Két lábbal áll a földön, reális, pontos, rendszerető, biztonságot nyújtó, tervező.
A két típus közül, amit most felsoroltam, egyik sem zárja ki a melegszívűséget, kedvességet, humort, széleslátókörűséget.
Köszönöm a válaszokat.
2012. márc. 14. 11:04
12/25 anonim válasza:
Én a minnél messzebb van tőlem típusú embereket kedvelem.
13/25 anonim válasza:
Én 1 vagyok,úgyhogy 2.Egy másik 1-el szétesnénk.
14/25 anonim válasza:
Bár az 1-esnek így adtál egy kis negatív felhangot, nem csoda, hogy mindenki a 2-est választja.
1-es.
15/25 A kérdező kommentje:
Nem adtam negatív felhangot.
2012. márc. 14. 16:08
16/25 A kérdező kommentje:
Talán azért tűnhet "negatívnak", mert valóban vannak olyan tulajdonságai, amik azok is. Bár értelmezésen múlik inkább. Mindenki máshogy értelmezheti. Van akinek a "mának élés" vonzó, van akinek nem. Van akinek a "rendszerető" negatív, van akinek nem.
2012. márc. 14. 16:14
17/25 anonim válasza:
De, a 2-essel nem nagyon lehet vitatkozni. Az 1-nél pedig a ráérős, rendetlen, nem valósítja meg az ötleteit... ez negatív.
Egyforma mennyiségű jó és rossz tulajdonságot kellett volna felsorolni.
Az, hogy rendszerető, sehogy sem rossz tulajdonság. A *bosszantóan* rendszerető, az igen.
18/25 anonim válasza:
Igazat kell adnom a 76%-nak. Az első típus kifejezetten negatív.
19/25 A kérdező kommentje:
Végülis lehet igazad van. Kétféle karakter tulajdonságait soroltam fel, lehet nem egyenlőek. De a lényeget szerintem le lehet szűrni. Ahogy az ember olvassa a kétféle típust, összeáll a fejében egy kép úgyis, nem hinném, hogy a pár negatív jelző miatt mondaná a másikat. Lehet elég lett volna az első két jellemzőt leírni, már gondolom ahhoz is egy komplett embert társítana mindenki. Egyébként meg épp ezért írtam a kiegészítő mondatot is, hogy egyik sem zárja ki, a jó tulajdonságokat. Inkább típusra voltam kiváncsi, "álmodozó" vagy "reális".
2012. márc. 14. 16:27
20/25 anonim válasza:
És ja, az én párom például durván rendmániás. Az is lehet negatív. Amikor még az újságoknak is külön szeparáltan ámde ízlésesen elrendezett stócban kell állniuk. különben ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!