Mit csináltok a kutyátokkal, ha egy teljes napra el kell utaznotok, de nem vihetitek magatokkal?
Valami ismerőst/családtagot áthívnék hogy vigyázzon rá.
De ne hagyd egyedül!!!
Ha reggel és este otthon vagy valamint udvaron van és megfelelő az időjárás akkor nincs gond!
Ha viszont szobakutya akkor mindenképpen kell valaki mellé!
Ja és persze nem pici kutyáról beszélünk!
Nem értelek bennetek, ha csak egyetlen napra sem lehet egy kutyát magára hagyni, az már problémás kutya.
Ne úgy nézzetek rá, mint egy kisbabára. Ha szobakutyáról is van szó,akkor becsukom a szobaajtókat ne csináljon felfordulást vagy elviszem megbízható ismerőshöz. Egy napot szerintem bárki bevállal másik kutyája mellé szívességből (tápot természetesen vinni kell). Ezt később viszonozhatod, hogy bevállalod az ő kutyát, persze csak ha jól kijönnek egymással.
Szenvedés egy kutyának ha egyedül hagyod otthon egy egész napra.
Eleve szobatisztasághoz van szokva, tehát tartogatni fogja, mert azt hiszi, hogy mész majd haza. Aztán persze nem bírja majd tovább szerencsétlen és a lakásba piszkít.
Benti kutya? Akkor azt hiszem megkérném valamelyik közeli ismerősömet, akit a kutyám is ismer és kedvel, hogy vigyázzon rá.
Én tavaly egy nem is olyan közeli ismerősöm kutyájára vigyáztam, ugyanis az ő esküvője volt, és a legtöbb rokon, barát ott volt.
Nagyon élveztem én is, és a saját és a vendég kutya is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!