Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Baj, hogy nem kedvelem azt a nőt?

Baj, hogy nem kedvelem azt a nőt?

Figyelt kérdés

Páromnak a szülei évekkel ezelőtt elváltak, még mielőtt összejöttünk volna. Az édesapja csúnyát megcsalta az anyukáját egy nővel, aki miatt el is vált, és jelenleg ezzel a nővel él. A baj az, hogy én ezt a nőt ismeretlenül sem kedvelem, hiszen szétszakított egy családot, három ember életét keserítette meg (páromét, a testvéréét és az anyukájáét).

Most a hosszú hétvégére elhívtak kirándulni (párom, az apukája, az új nője és én, de nem tudjam elmenjek-e, mert én azt a nőt nem kedvelem.

Vagy ne kéne azzal foglalkoznom, hogy mit művelt párommal és a családjával?

2012. márc. 13. 20:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismered, amit tett, az az apja miatt IS volt. Egy megcsaláshoz 2 ember kell. Úgyhogy akkor rögtön utáld az apját is.. Nem ismered a nőt amúgy, nem is kell örök elgjobb barátnőknek lennetek, igazán megismerhetnéd kicsit... Semmi bajod nem lesz.
2012. márc. 13. 20:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Kettőtök közül (te és a párod) melyikőtök utálja jobban? Mert ha a párod megbocsátott neki, vagy nem táplál iránta ellenszenvet, akkor szerintem felesleges ezen felhúznod magad, inkább adj neki egy esélyt, hátha rendes nő.

Amúgy ehhez is ketten kellettek, nem értem miért a nőt utálod ennyire. Mondhatott volna neki nemet az a férfi (a párod édesapja), de őt választotta.

Véleményem szerint mindegy, milyen nemű a csábító, mindig ketten kellenek az ilyesmihez. Különben ha azóta is együtt vannak, akkor valószínűleg szerette is azt az embert a szóban forgó nő (és viszont).

Ráadásul nem is a te szüleidről van szó... Ha a párodat rettentően megviselte a dolog, akkor megértem, hogy nem kedveled, de ha a párod nem mondott nemet a találkozóra,kirándulásra akkor szerintem felesleges emiatt "puffognod", mert a párodnak is csak megnehezíted.

2012. márc. 13. 20:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem kéne ezzel foglalkoznod, mert nem a te dolgod, kívülálló vagy, és sok mindent nem tudhatsz. Kár ebből konfliktust csinálnod.

Másrészt nem a nő művelte ezt a párod családjával, hanem a kedves apuka.

Nem mondom, hogy legyetek puszipajtások, de azért nem kell távolságtartónak sem lenni, és egy kirándulás is belefér.

Ha a párod elviseli és nem bojkottálja a nőt, akkor neked sem tiszted másképp eljárni.

2012. márc. 13. 20:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

csak oda tud beférkőzni a harmadik személy ahova engedik

Szerintem nagyon nem kéne foglalkoznod a párod szüleinek a múltjával, nem tudhatod, hogy hogyan jutottak odáig, hogy egyik megcsalja a másikat, korántsem olyan biztos, hogy az apucika és a nő egy szemét alak, lehet, hogy anyu hülyeségeiből lett elege és menekült más nőhöz.

Így ismeretlenül meg valakit megbélyegezni a lehető legnagyobb tudatlanságra vall.

2012. márc. 13. 20:37
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene ez alapján megitélned párod apukájának a nőjét. Úgy gondolom, ha egy házasság jól működik, akkor oda jöhet egy harmadik, esélye sem lesz szétrombolni azt. Szerintem ez a párod szüleinek a dolga... Én a Te helyedben nem zárkóztam volna el a kirándulástól. Valószínűleg a kedvesed már egy csomószor mesélt rólad, teljesen természetes, hogy meg akartak ismeri, és erre egy kirándulás tökéletes alkalom lett volna (tudtok is beszélgetni, de külön is tudtok lenni, nem kell feszengeni meg ilyenek). Még az is lehet, hogy szimpatikusnak találtad volna... :) Egyébként szerintem nem kell kedvelni, vagy nem kedvelni, egyszerűen csak el kell fogadni, hogy ez a helyzet. Főleg, ha párod megbékélt vele, mert feltételezem, ő benne lett volna a kirándulásban...
2012. márc. 13. 20:43
 6/13 anonim ***** válasza:
sztem tegyél vele egy próbát.
2012. márc. 13. 21:01
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, még nem mondtam le a kirándulást, szerintem elmegyek, adok egy esélyt a nőnek, hátha normális és kedves.
2012. márc. 13. 22:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Ilyenkor a szerető a legkevésbé hibás. Több joggal utálhatnád az apádat a félrelépésért, vagy az anyádat, hogy elhanyagolta az apádat, hogy legyen mit máshol keresnie.
2012. márc. 13. 22:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Bocs, akkor a párod szüleit hibáztathatnád inkább, mint a szeretőt.
2012. márc. 13. 22:10
 10/13 LazyJones ***** válasza:
100%
Apámék azért váltak el, mert kiderült, anyámnak szeretője van. Egy ideig én sem tudtam, mit kezdjek a kialakult helyzettel, aztán mostanra kiderült, hogy az új férj egy teljesen normális, jó fej ember, ráadásul mindkét szülőm talált magának egy megfelelőbb párt. Szerintem nem kellene foglalkozni azzal, mi volt régen, ha MOST jó a kapcsolat és a viszony mindenkinek mindenkivel, nincs miért feszegetni a régi dolgokat.
2012. márc. 13. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!