Baj, hogy nem kedvelem azt a nőt?
Páromnak a szülei évekkel ezelőtt elváltak, még mielőtt összejöttünk volna. Az édesapja csúnyát megcsalta az anyukáját egy nővel, aki miatt el is vált, és jelenleg ezzel a nővel él. A baj az, hogy én ezt a nőt ismeretlenül sem kedvelem, hiszen szétszakított egy családot, három ember életét keserítette meg (páromét, a testvéréét és az anyukájáét).
Most a hosszú hétvégére elhívtak kirándulni (párom, az apukája, az új nője és én, de nem tudjam elmenjek-e, mert én azt a nőt nem kedvelem.
Vagy ne kéne azzal foglalkoznom, hogy mit művelt párommal és a családjával?
Kettőtök közül (te és a párod) melyikőtök utálja jobban? Mert ha a párod megbocsátott neki, vagy nem táplál iránta ellenszenvet, akkor szerintem felesleges ezen felhúznod magad, inkább adj neki egy esélyt, hátha rendes nő.
Amúgy ehhez is ketten kellettek, nem értem miért a nőt utálod ennyire. Mondhatott volna neki nemet az a férfi (a párod édesapja), de őt választotta.
Véleményem szerint mindegy, milyen nemű a csábító, mindig ketten kellenek az ilyesmihez. Különben ha azóta is együtt vannak, akkor valószínűleg szerette is azt az embert a szóban forgó nő (és viszont).
Ráadásul nem is a te szüleidről van szó... Ha a párodat rettentően megviselte a dolog, akkor megértem, hogy nem kedveled, de ha a párod nem mondott nemet a találkozóra,kirándulásra akkor szerintem felesleges emiatt "puffognod", mert a párodnak is csak megnehezíted.
Egyrészt nem kéne ezzel foglalkoznod, mert nem a te dolgod, kívülálló vagy, és sok mindent nem tudhatsz. Kár ebből konfliktust csinálnod.
Másrészt nem a nő művelte ezt a párod családjával, hanem a kedves apuka.
Nem mondom, hogy legyetek puszipajtások, de azért nem kell távolságtartónak sem lenni, és egy kirándulás is belefér.
Ha a párod elviseli és nem bojkottálja a nőt, akkor neked sem tiszted másképp eljárni.
csak oda tud beférkőzni a harmadik személy ahova engedik
Szerintem nagyon nem kéne foglalkoznod a párod szüleinek a múltjával, nem tudhatod, hogy hogyan jutottak odáig, hogy egyik megcsalja a másikat, korántsem olyan biztos, hogy az apucika és a nő egy szemét alak, lehet, hogy anyu hülyeségeiből lett elege és menekült más nőhöz.
Így ismeretlenül meg valakit megbélyegezni a lehető legnagyobb tudatlanságra vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!