Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj az, ha egy nőt...

Miért baj az, ha egy nőt eltart egy férfi?

Figyelt kérdés

Manapság ahogy nézem igen érdekes divatok vannak születőben. Az a nő, aki ad magára, divatos ruhákban jár, fitnessezik, mert megteheti az egy agyatlan hülye, mindegy milyen egyébként. Az a nő, aki hagyja, hogy fizessenek neki az első randin egy kihasználós hülye. Akit meg eltartanak, és a pár mindkét tagjának megfelel a dolog az egyenesen szégyen, élősködő pióca.

Mi a fene? Irigység?

Aki ilyen lehúzó kritikával van, az elmagyarázná miért? Sok ilyet látok, hogy se hall se lát, nem érdekli, például, hogy ez mindkét félnek így jó, meg van beszélve, akkor is csak károg. Vagy a magára adó nő, rögtön felszínes meg azt se tudja mi az élet, csak mert van rá pénze, ideje és nem utolsó sorban igénye és szintén csak hajtogatják a magukét. Miért ez a rosszindulat? Mert esélyük sincs rá, és dacból utálják az egészet, mondván, ha tehetném se tenném? Én másra nem tudok gondolni.

2009. jún. 11. 02:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem miért baj,ha leírtam az én szemszögemből a dolgot.Sokan ezt tették,ha elolvasod a válaszokat.Mindenki másképp látja a dolgokat és ez lényeg itt.Szerintem.Vagy nem?Ha nem akkor én kérek elnézést.
2009. jún. 11. 16:07
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd arra az egyre nem készül fel, amit te is látsz, és valószínűleg azok is, akik bepöccennek és leszólták, hogy manapság luxus így élni, hogy mi van akkor, ha a párjának egyszer csak azt mondják, hogy "köszönjük szépen, holnaptól már nem kell bejönni dolgozni", vagy ha cégtulaj, akkor mondhatják azt az üzletfelek, hogy szerződést bontanak, mert már nincs keret a szolgáltatásra, vagy más olcsóbb... stb. Erre nem készül fel, hogy a párjának se biztos, hogy mindig lesz munkája. És nincs kifogás, hogy a jókat nem küldik el, mert én úgy veszítettem el az állásomat egyik legmegbízhatóbb, legrégebbi, és egyben fiatal korosztályba tartozó (értem ezalatt, hogy huszonéves) kollégaként és főnöki bizalmasként, hogy közölték, hogy a cég olyan ramatyul áll, hogy nem tudnak nekem fizetést adni a továbbiakban. A barátnőddel ezt kellene megértetni, hogy ha elhanyagolja magát, és lemarad a munkaerőpiacon, akkor ha jön a baj, és a párját is utoléri a válság, akkor gondok lesznek. Egyébként pedig aki munkanélkülivé vált és ezért tartja el a párja, arra ugyanezt mondom, hogy nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy nem tesz meg mindent azért, hogy mielőbb munkát találjon, mert ha a párja is elveszti az állását, akkor hoppon maradhatnak. Ma nem a szüleink és nagyszüleink korát éljük.
2009. jún. 11. 16:49
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Részemről az első randin nem hagynám, hogy fizessenek nekem. Volt már egy nagyon kellemetlen élményem: a "férfi" úgy gondolta, hogy ez őt most feljogosítja a fogdosásra. Én pedig nem így gondoltam.

Eltartás: az utóbbi két évben főleg a párom dolgozott (én csak időszakosan), én posztgraduális képzésre jártam, ami mellett nagyjából szuszogni tudtam még. A tervem az, hogy most én következnék: szívesen eltartom, ha szeretne tanulni. Ha a pár mindkét tagjának megfelel, hogy az egyiket eltartsák, akkor senkinek semmi köze hozzá. Mondjuk én nem szeretném, ha továbbra is eltartana. Nem azért, mert kiszolgáltatott lennék (mert nem élne vissza vele), hanem mert szeretnék végre a szakmámban dolgozni. És hát azért ketten több pénzt keresnénk, mint ő egyedül. :)

2009. jún. 11. 18:00
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az a baj, hogy egy tisztes családanyát eltart a férje. Van otthon dolog bőven, néha több, hasznosabb, mint egy irodában. :)))A gond ott van, ha dekorációnak, státuszszimbólumnak tartanak egy csajszit. Amikor már mindene megvan a pasinak, és kell rá egy korona, egy "tökéletes nő" személyében. Csak, ha ez külsőségeken alapul, akkor a külsőségekkel el is múlik. Nem jósolok nagy jövőt az ilyen kapcsolatnak, ahol dekorációt keresnek, nem társat. Sajnos, van ilyen. A másik gond, hogy a "csini" csajszik tényleg olyan megvetéssel tudják végigmérni a munkában, családban megfáradt nőket, hogy az pofonért kiált! Sajnos mi ilyen "külsőséges" ország vagyunk.
2009. jún. 11. 19:43
 25/25 anonim ***** válasza:
Mert az! Lusta élősködő pióca...minden irigység vagy rosszindulat nélkül. Semmit se tesz le az asztalra...és akkor most jöjjenek a kommentek miszerint "de én szültem 56 gyereket", le is lehet pontozni nyugodtan, nem zavar :D nem járult hozzá a társadalmi jóhoz, szóval ez a véleményem. 30, nő.
2021. okt. 6. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!