Korai lenne 22 évesen gyereket vállalni?
Sziasztok. A párom 9 évvel idősebb nálam, én úgy érzem, hogy "kiéltem" magam.
Tudom mindenki ezt írja, de koromnál jóval idősebbnek tartom magam és mielőtt valaki azt hinné, nem, nem a páromat akarom "megfogni" a gyerekkel.
Véleményeket várok.
Csatlakozom az elöttemszólóhoz!
Az én párom is 24 éves, én 35.
Imádom, mindent megteszek, hogy boldog legyen!
Nektek is sok boldogságot!
Tudom, nem túl romantikus kérdés: a párod fog eltartani benneteket? Te most dolgozol vagy tanulsz?
Én 25 voltam. Szívem szerint korábban tettem volna, de nagyon sok osztálytársam járt úgy, hogy a biztos kapcsolatnak mégis vége lett, ő meg ottmaradt legalább 1 gyerekkel, gyed+csp, munka semmi :-( Ezért én biztosra mentem. Persze leléphet a párom ami érzelmileg ugyanúgy megviselne engem is és a babát is, mint az osztálytársaim esetében, de legalább nem kéne hozzá futkosnom gyerektartásért.
Bocs, hogy kicsit "negatív" voltam. Ettől függetlenül elhiszem, hogy érzelmileg kész vagy az anyaságra :-))))
Neked kell tudni, hogy a te életedben ez korai-e vagy sem.
Van akinek a 16 sem korai, másnak meg a 30 is az.
Mindenkinek megvan rá a tutibiztos magyarázata, hogy miért neki van igaza.
Dolgozol már? Hogy állsz anyagilag? mióta vagytok együtt a pároddal?
Szerintem ezek a meghatározóbbak nem a kor. Én is 22 vagyok, akár már most is szülnék, de se munka, se ház, diplomához még egy év. Erre nem lehet gyereket vállalni.
Én kicsit negatív vagyok.
A korod alapján nem korai, ha elég érett vagy. Én is azt mondanám, hogy a háttered készen áll-e rá. Anyagilag leginkább.
Az egyik ismerősom most 21, úgy szül gyereket, hogy az apát nem érdekli, ő meg a szülein élősködik... ez meg olyan szánalmas.
Szerintem akkor vállald, ha anyagilag készen vagytok rá, az már kérdés, hogy én a "páromnak" nem szülnék, csak a "férjemnek". Ez meg nálam amolyan babona:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!