Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkednél egy ilyen férfivel...

Ismerkednél egy ilyen férfivel? Szimpatikus, de hallottam rosszakat róla.

Figyelt kérdés

30 éves apuka. Előző kapcsolatából (nem házasság) van egy kisfia, asszem 4 év körüli.

A szóbeszéd szerint nem sokat foglalkozik a fiával.

Megkérdeztem a férfit, ő azt mondta hogy tényleg ritkán látja a gyereket, de nem azért mert nem törődik vele.

Elmondása szerint sokszor az albérletet alig tudta kifizetni, nem volt pénze buszjegyre hogy elmenjen a gyerekért. Amikor pedig elment érte, a gyerek nem akarta őt látni. Meg van róla győződve, hogy az anyuka neveli ellene a gyereket.

Nem tudom ki mond igazat: a férfi, vagy a gyerek anyjának az ismerőse akit ismerek.

Velem nagyon kedves, őszinte és úgy érzem megvan köztünk az a bizonyos bizsergés.

Az, hogy anyagilag hogy áll egyáltalán nem érdekel. Számomra a pénz nem annyira fontos, a lényeg hogy dolgozik, a munkáját jól végzi.

Nincs káros szenvedélye, nem tűnik egy vadállatnak.

Csak nem tudom mi az igazság a gyerek dologgal kapcsolatban. Láttam róluk pár közös fényképet(durván 100at) nekem úgy tűnt imádja a kisfiát.

2012. márc. 13. 09:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az én exem is szemét volt velem (nincs gyerekünk), holott semmi rosszat nem tettem, csak elhagytam, mert egy alkoholista volt és meg akart verni.

Az exek is tudnak szemetek lenni ok nélkül. Tapasztalat :(

2012. márc. 13. 10:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy anya nem szokott alkoholista lenni a gyereke mellett, és igyekszik összetartani a családot. Ritka eset, ha az anya lép le a gyerekkel, és annak is gyakran komoly oka van. Férfiaknál ez sokkal gyakoribb, feltűnik a régi szerelem, új nő, elég már a kakis pelenkákból, betegségekből, és megy.Gyerekkel elváltnak mindenképp megkérdezném az exét. Azt úgyis látom, mennyire kell a véleményére hagyatkozni, mennyire valós történet az, amit elmond, meg meg lehet kérdezni aztán a másik felet is, akkor látszik, kinél lóg ki a lóláb. Azért írom, mert az én volt férjem is egy angyal sokak szemében, nekem meg fűt-fát ígért, nagycsaládot akart, és amikor meglett, 6 hós volt a 3., rájött, hogy ő még élni akar. Most azzal eteti a nőit, hogy ez már egy teljesen tönkrement kapcsolat volt, holott az új szerelem képbe lépése előtt napokkal is azzal áltatott, hogy minden rendben, és de örül, hogy engem megtalált... Most pedig hagyjam békén, neki már más élete van, nem az ő dolga, mit eszünk, és hogy oldom meg, ha betegek, egyáltalán hogy tudunk most mi megélni...Neki már nem mi kellünk, és kész.Szegény gyerekeknek sem tudom, mit mondhatnék.
2012. márc. 13. 10:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Na itt most aztán mindenki leírja ám, hogy az ő életében milyen ezirányú tapasztalatra tett szert, de ez nem ugyanaz, mint a kérdezőé, tekintve, hogy nem ugyanazokról az emberekről szól a dolog. Véleményem szerint ezt másképp nem fogod megtudni, csak ha megpróbáljátok. Ebben benne van a rizikó, hogy mégis igazak a vádak, amikkel a pasit illetik. Esetleg mielőtt kezdesz vele, próbálj meg még alaposabban utána járni a dolgoknak, de biztosra úgysem tudsz menni, mert sok a rosszindulatú ember, lehet, hogy csak az exfeleséghez közel állók mondják amit mondanak és nincs valóságalapja. De ugyanígy lehet az ellenkezője is, hogy megtehetné, hogy törődik a gyerekével, viszont egy link és nem teszi....
2012. márc. 13. 11:06
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont olyan, mintha az én apámról írtál volna. Ugyanezekkel az indokokkal nem jött hozzám (én már nagyobb voltam, amikor anyuék elváltak), 14 évesen láttam utoljára, utána meg egy urnában 22 évesen. Ja, és apámat is mindenki nagyon jófejnek és lezser fickónak tartotta. A válás után párszor még jött, aztán soha nem volt pénze, mindig voltak zűrös ügyei, velem egyáltalán nem kereste a kapcsolatot, nem érdeklődött, hogy mi van velem. Még szerencse, hogy másnak nem csinált gyereket (legalábbis tudtommal). Mindenesetre légy óvatos.
2012. márc. 13. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!