Ismerkednél egy ilyen férfivel? Szimpatikus, de hallottam rosszakat róla.
30 éves apuka. Előző kapcsolatából (nem házasság) van egy kisfia, asszem 4 év körüli.
A szóbeszéd szerint nem sokat foglalkozik a fiával.
Megkérdeztem a férfit, ő azt mondta hogy tényleg ritkán látja a gyereket, de nem azért mert nem törődik vele.
Elmondása szerint sokszor az albérletet alig tudta kifizetni, nem volt pénze buszjegyre hogy elmenjen a gyerekért. Amikor pedig elment érte, a gyerek nem akarta őt látni. Meg van róla győződve, hogy az anyuka neveli ellene a gyereket.
Nem tudom ki mond igazat: a férfi, vagy a gyerek anyjának az ismerőse akit ismerek.
Velem nagyon kedves, őszinte és úgy érzem megvan köztünk az a bizonyos bizsergés.
Az, hogy anyagilag hogy áll egyáltalán nem érdekel. Számomra a pénz nem annyira fontos, a lényeg hogy dolgozik, a munkáját jól végzi.
Nincs káros szenvedélye, nem tűnik egy vadállatnak.
Csak nem tudom mi az igazság a gyerek dologgal kapcsolatban. Láttam róluk pár közös fényképet(durván 100at) nekem úgy tűnt imádja a kisfiát.
Az én exem is szemét volt velem (nincs gyerekünk), holott semmi rosszat nem tettem, csak elhagytam, mert egy alkoholista volt és meg akart verni.
Az exek is tudnak szemetek lenni ok nélkül. Tapasztalat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!